RTX 4070 Super ve R5 7500F'li sistem alınır mı?

deniz.coko

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Birkaç gün içinde hazır sistem almayı düşünüyorum. Malum 2025 yılında i3 7100 ve GTX 1050 Ti kullanmak çok zor. Aşağıdaki linkte bıraktığım sistemi almayı düşünüyorum ve bunun hakkında üç sorum var:

1- Bu hazır sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı?
2- AMD Ryzen 5 7500F işlemcisi stok soğutucuyla geliyor mu? Eğer geliyorsa, kule soğutucu alana kadar ne kadar süre kullanabilirim ve kule soğutucu olmadan sıkıntı yapar mı?
3- Eğer işlemci soğutucu almam gerekiyorsa uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz?

Teşekkürler.

Güncel.

Son düzenleme:
Sistem güzel fakat kesinlikle o güç kaynağıyla alınmaz. 400₺ daha koyup Vento kasa + FSP psu'lu 2 seçenekten birini seçin. Tavsiyem VG18A Vento kasası olur çünkü 650W 80+ PSU'su var diğer vento kasanın 80+ sertifikası yok. Onun haricinde sadece ssd yükseltmesi yapılabilir o kadar alan yetmezse eğer. Stok soğutucuyla idarelik kullanabilirsiniz sadece, yeni soğutucu alana kadar yeterli olur. Sıkıntı yapmaz sadece normalden bir tık daha fazla ısınır o da frekans düşmesine sebep olur bir miktar.

Soğutucu olarak;

ya da

Alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç gün içinde hazır sistem almayı düşünüyorum. Malum 2025 yılında i3 7100 ve GTX 1050 Ti kullanmak çok zor. Aşağıdaki linkte bıraktığım sistemi almayı düşünüyorum ve bunun hakkında üç sorum var:

1- Bu hazır sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı?
2- AMD Ryzen 5 7500F işlemcisi stok soğutucuyla geliyor mu? Eğer geliyorsa, kule soğutucu alana kadar ne kadar süre kullanabilirim ve kule soğutucu olmadan sıkıntı yapar mı?
3- Eğer işlemci soğutucu almam gerekiyorsa uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz?

Teşekkürler.

Güncel.
EK OLARAK:

SSD 1 TB istiyorsanız Kioxia G3 Plus,
SSD 500 GB istiyorsanız Kioxia G2 yapabilirsiniz. Yerinizde olsam 500GB'lık Team'in SSD'si yerine Kioxia modeli alırım çünkü DRAM var bu modelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı