RTX 4070 Super ve R7 5700X için anakart önerisi

oguz4k

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar öncellikle. 4070 Super ve R7 5700X olan bir sistem topladım fakat anakart hakkında hiçbir bilgim yok. Aklımda anakart.
MSI Pro B550M-P modeli var 4.500'e bu anakart uygun mudur bu sisteme. Uygun değil ise ucuz bir anakart önerir misiniz? Veya bu anakart idare eder mi?

Selamlar öncellikle. 4070 Super ve R7 5700X olan bir sistem topladım fakat anakart hakkında hiçbir bilgim yok. Aklımda anakart.
MSI Pro B550M-P modeli var 4.500'e bu anakart uygun mudur bu sisteme. Uygun değil ise ucuz bir anakart önerir misiniz? Veya bu anakart idare eder mi?
En ucuz bunu 3500tl

benim tavsiyem msi alın, anakartın en iyisi msi 3700 tl bende bu modeli kullanıyorum

aynı msi' ın wifi'lı modeli var 4000tl bütçeniz yeterse dadından yenmez

En ucuz bunu 3500tl

benim tavsiyem msi alın, anakartın en iyisi msi 3700 tl bende bu modeli kullanıyorum

En ucuz bunu 3500tl

4000 TL bütçem var fakat itopya incehesap tarzı yerlerden topluyorum. Bu anakart mevcutmudur incehesap ve itopyada?

Anakart alacaksan DDR5 almanı tavsiye ederim. 4070 için ucuz DDR4 anakart almak mantıksız bence. DDR5 daha geleceğe yönelik. Aklında olsun hocam.

Çift M.2 slotu var.

Son düzenleme:

Hocam anakart meselesinde ucuza kaçmayın. Alacağınız M.2 SSD ve RAM'e göre ve ileride ihtiyacınız olacaklara göre slotunuz olmalı. Yani tek SSD slotlu bir anakart alıp 1 TB ileride 2TB'a yükseltmek isterseniz fazladan masraf çıkar. Aynısı RAM için de geçerli. Ayrıca kasadaki ön taraf portlariyla anakartinkiler olabildigine uyumlu olmalı ve arka port çıkışlarına da bakın.

4000 TL bütçem var fakat itopya incehesap tarzı yerlerden topluyorum. Bu anakart mevcutmudur incehesap ve itopyada?
İlla o tip sitelere bakmayın trendyolda amazonda Amazon DE de bazen vatan web e özel de daha uygun oluyor. Tek bir siteden değil de düzgün bir arastirma ile birçok yerden toplama yaparsaniz çok daha ucuza gelir.

İlla o tip sitelere bakmayın trendyolda amazonda Amazon DE de bazen vatan web e özel de daha uygun oluyor. Tek bir siteden değil de düzgün bir arastirma ile birçok yerden toplama yaparsaniz çok daha ucuza gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı