RTX 4070 Super ve Ryzen 7 7800x3D sisteme 2K monitör alınır mı?

Rtxxx08

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PC topluyorum daha önceki bilgisayarımdan HD monitör var. Onu kullanmayı düşünüyordum toplayacağım PC'ye yeni 2K monitör alınır mı? Darboğaz yapar mı?
Ekran kartı: RTX 4070 Super.
İşlemci: AMD Ryzen 7800x3D.

O işlemci 5090'ı bile besler sıkıntı olmaz.

Bu arada eğer 4070S'i sıfır alıyorsanız aynı fiyata 9070 XT tercih edin çok daha iyi olur.

O işlemci RTX 5090 bile besler. Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir monitör konusu açıp beni etiketleyin.

Bu arada eğer 4070S'i sıfır alıyorsanız aynı fiyata 9070 XT tercih edin çok daha iyi olur.
amdnin ekran kartlarına tam olarak bilgim yok geforcedaki gibi sıkıntısız hata verilmeden kasmadan oynayabilirmiyim teşekkürler

amdnin ekran kartlarına tam olarak bilgim yok geforcedaki gibi sıkıntısız hata verilmeden kasmadan oynayabilirmiyim teşekkürler
Yeni sistem topladığınızı görmedim. Bütçenizin, hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir sistem konusu açıp beni etiketleyin.

Driver sorunları düzeldi ama Nvidia istiyorsanız 5070 Ti bakabilirsiniz bütçe varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…