RTX 4070 Super vs RTX 4070 Ti

eym095

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aslında 4070 Super alacaktım. Bugün baktığımda üretim bittiğinden dolayı fiyatlar yükselmiş ve neredeyse 4070 Ti ile aynı fiyata gelmiş. Karşılaştırmalarda 4070 Ti özellik olarak daha güçlü. Sadece superden eski olduğu için birkaç özellik yok, güç tüketimi biraz daha fazla. Özellikler çok gerekli değil gibi geldi bana, sizce öyle mi? Ekte superde olup Ti da olmayan özelliklerin işaretli olduğu fotoğraf var. Sizce hangisini almalıyım? İkisi de 30-32 bin bandında.

Screenshot_20250307_081003_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında çok fps farkı yok ancak cüzi de olsa önemli bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O özellikler çok gerekli mi bilmiyorum, özellikle VR.

4070 Ti daha iyi ama bu fiyata 9070 alınabilirken ikisine de bulaşma hocam, 9070 XT bile değil düz 9070 ikisinden daha mantıklı.

O civara çıkıyorsan, güç kaynağının 8 pin çıkış sayısını da dikkate alarak kesinlikle 9070 veya 9070 XT almalısın. Bazı modeller 2x8 pin bazıları da 3x8 pin istemekte.

VR ready ve yeniden boyutlanabilir bar var zaten 4070 Ti de. Epey'den kıyaslama yapmayın. Tüm RTX 4000 serisi ekran kartları teknoloji olarak aynılar. Aradaki tek fark kas gücü ve güç tüketimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı