Merhaba arkadaşlar, 4070'li bir sistem bulup özelleştirdim, yoruma açık.
Toplamda 59k tutuyor maksimum 60k ya kadar çıkabilirim.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 5.30 GHz 6 çekirdek 32MB 5nm AM5 işlemci tray.
İşlemci Soğutucu: ASUS TUF Gaming LC 120 ARGB 120 mm Intel/AMD uyumlu sıvı soğutucu.
Anakart: Gigabyte A620M S2H 6400MHz(OC) DDR5 mATX am5.
Ram: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL30.
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4070 Super Ventus 3X 12g OC 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3 ekran kartı.
Ssd: Kioxia 1TB Exceria Pro NVMe okuma 7300 MB-yazma 6400 MB M.2 SSD.
Kasa: Gamepower Warcry Pulse 4x12cm ARGB fan temperli cam ATX Gaming kasa.
Güç Kaynağı: Gamepower GP-750 apfc 14cm 80+ Bronze 750W Power Supply.
Alternatiflere parçalara buradan bakabilirsiniz: Sistem Link.
Öncelikle yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler, konu hakkında pek bilgili değilim fakat yaptığım özelleştirmedeki mantık alt yapının da sağlam olmasıAşırı pahali. 5000 serisi fiyasko oldugundan dolayi oyle bir oneri yapmayacagim ancak bu butcede net bir sekilde 4070 Ti S'li ya da en az 4070 Ti'li sistem toplarsiniz.
Bu attigim sistem tamamen rastgele karsima gelen bir sistem. Parca kalitesi aşırı iyi denmez ama sizin attiginiz sistemden kat be kat iyi. Bu konuda iyice uzman olan hocalarim daha iyi oneriler yapacaklardir. Ama gidip de sakin 60k bütçe ile 4070 almayin. Burada demek istedigim şey 4070 cok iyi bir kart ancak bu butcede dusuk kalıyor.VULCAN-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070TISUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F MPK ve GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Tamamen katiliyorum o konuda benim attigim tamamen rastgele bir ornekti. Ancak dedigim gibi sonradan uzulursunuz ekran karti icin o butcede.Öncelikle yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler, konu hakkında pek bilgili değilim fakat yaptığım özelleştirmedeki mantık alt yapının da sağlam olması
evet hocam hazır sistem düşünüyorum parça parça toplayıp montajlamaya zamanım yok ne yazık ki9070xt 6 Mart yani bugün çıkış yapacak hocam. 30k'dan başlayacağı söyleniyor. Siz hazır sistem mi düşünüyorsunuz?
Sistem 2Tamamen katiliyorum o konuda benim attigim tamamen rastgele bir ornekti. Ancak dedigim gibi sonradan uzulursunuz ekran karti icin o butcede.
Bu kesinlikle ilk attiginizdan cok daha iyi. Ekran karti bakimindan ben RTX tercih ederdim ancak. Benim onerim 1 ay daha bekleyip hem AMD'nin hemde Nvidia'nin yeni serilerinin tam oturmasini beklemek.evet hocam hazır sistem düşünüyorum parça parça toplayıp montajlamaya zamanım yok ne yazık ki
Sistem 2
hocam bu sistem nasıl ssd ve ram ile oynasak?
hocam ben zaten yoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve grafikleri en fazla orta ayarlarda kullanırım bu doğrultuda 7800 XT olan sistem yeterli olur muBu kesinlikle ilk attiginizdan cok daha iyi. Ekran karti bakimindan ben RTX tercih ederdim ancak. Benim onerim 1 ay daha bekleyip hem AMD'nin hemde Nvidia'nin yeni serilerinin tam oturmasini beklemek.
Hocam ben zaten yoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve grafikleri en fazla orta ayarlarda kullanırım bu doğrultuda 7800 XT olan sistem yeterli olur mu?