Merhaba, evimde PS5 ve RTX 4070 Ti PC sistemim var. Şu anki, telefonum Samsung Galaxy A32 3 seneden beri kullanıyorum. Ama artık kastığını donduğunu gözle görülerek hissediliyor. Müzik açtığımda bile gecikmeler yaşanıyor. YouTube Music ve Spotify abonesiyim. iPhone 6S'i 7 yıl kullanmıştım. Pili çabuk bittiği için Android'e geçmiştim.
Sistemim; garanti süreleri bitmiştir
Üzerine biraz para ekleyerek iPhone 16 Pro almak istiyorum. GTA 6 bu sistemle oynayacağımı zannetmiyorum. Bu yüzden PC satıp üstüne para ekleyip iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?
Gta 6'yı neden oynayamasınız? Gta 5 gibi harika optimizasyonlu bir oyundan sonra gta 6 yı kötü yapacaklarını sanmam. Ayrıca iPhone 16 pro ile napacaksınız? Üst segment telefonlar gereksiz güçlü.
GTA 6 o sistemle oynanmazsa Turkiyenin %95'i ancak youtubeda izler. Oyle bir sey mumkun degil. Bence sistemi satmaya da degmez diye dusunuyorum. Bunun yerine ya paranizi biriktirin ya da daha dusuk butcede bir telefon alin.
Merhaba, evimde PS5 ve RTX 4070 Ti PC sistemim var. Şu anki, telefonum Samsung Galaxy A32 3 seneden beri kullanıyorum. Ama artık kastığını donduğunu gözle görülerek hissediliyor. Müzik açtığımda bile gecikmeler yaşanıyor. YouTube Music ve Spotify abonesiyim. iPhone 6S'i 7 yıl kullanmıştım. Pili çabuk bittiği için Android'e geçmiştim.
Sistemim; garanti süreleri bitmiştir
Üzerine biraz para ekleyerek iPhone 16 Pro almak istiyorum. GTA 6 bu sistemle oynayacağımı zannetmiyorum. Bu yüzden PC satıp üstüne para ekleyip iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?
GTA 6 o sistemle oynanmazsa turkiyenin %95'i ancak youtubeda izler. oyle bir sey mumkun degil. Bence sistemi satmaya da degmez diye dusunuyorum. Bunun yerine ya paranizi biriktirin ya da daha dusuk butcede bir telefon alin.
Sisteminiz çok rahat şekilde GTA6´yı 2K oynatır. Paranızı biriktirin ve eski telefonu satıp mümkünse S24FE almaya falan çalışın. Uzun süre güncellemesi olsun telefonun.
NOT: Paranızı biriktirip işlemciyi de 7500F falan yapın.