4070ti gta 6 yi acmazsa zaten Türkiye değil dünyadaki çoğu insan youtube dan izler o dediğiniz oldukça mantıksız dünyadaki 4080 ve 4090 setupla oynayan oyuncu sayısı oldukça az firmalar zaten 4080 4090 yada 5080 5090 sisteme sahip insanlara yönelik değil daha düşük sistemlere sahip oyuncuları düşünerek optimizaszyon yapıyorlar bence sistemini satıp telefon alma
Bence saçmalık olmaz. Piyasa oyun yok 4070ti gibi bi kart bence evde oyun bilgisayarında gereksiz. İnternet kafe gamehouse olsa anlarım da evde 4070ti gibi bi karta hiç luzum yok bence kaldı ki gta6 nın sistem gereksinimleri de abartı değil rx590 öneriyor 1660ti öneriyor minimum. Online rekabet olmayan bi oyunda 60 fps 200 fps çok anlamsız geliyor bana. Ben gta5i eski leptobumda 30fps de bitirmiştim
Yüksek Hz ve en az 1440p monitör kullanırsanız neden gerekli olduğunu anlarsınız hocam biz ne dersek boş. Gta 6'nın daha sayfası bile açılmadı sistem gereksinimleri ortada yok. 60 Fps ile 144 Fps arasında dağlar kadar fark var. Telefonla ne yapacak ki şu sistemi satsın?
O sırada benim boca X3 NFC, hâlen cayır cayır çalışıyor. Bir markaya özellikle bir telefona o kadar para verilmesini saçma buluyorum. Onun dışında sistemi şimdi satarsanız ileride daha çok para vermeniz gerekecek.
GTA 6 aktırır hocam. Telefon alırsanız şarjı falan bitiyor takıyorsunuz yarım saat hatta şarj aleti kötüyse 1-2 saat bekletiyor. Bilgisayar da öyle bir dert yok. Hem sisteminiz gayet iyi ve yeterli. Tavsiyem satmayın.
Satmanı tavsiye etmem. Eğer satarsan bile gidip iPhone 16 Pro almak pek mantıklı değil. Ben 15 Pro aldım ve aşırı pişman oldum. 70 bin TL verip Türkiye'de yaşadığın için Apple Intelligence gibi özellikleri kullanamıyorsun. Şu an telefonu satıp Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum.
Merhaba, evimde PS5 ve RTX 4070 Ti PC sistemim var. Şu anki, telefonum Samsung Galaxy A32 3 seneden beri kullanıyorum. Ama artık kastığını donduğunu gözle görülerek hissediliyor. Müzik açtığımda bile gecikmeler yaşanıyor. YouTube Music ve Spotify abonesiyim. iPhone 6S'i 7 yıl kullanmıştım. Pili çabuk bittiği için Android'e geçmiştim.
Sistemim; garanti süreleri bitmiştir
Üzerine biraz para ekleyerek iPhone 16 Pro almak istiyorum. GTA 6 bu sistemle oynayacağımı zannetmiyorum. Bu yüzden PC satıp üstüne para ekleyip iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?
Bu sistemle oynayamazsan hangi sistemle oynayacaksın? Rockstar sanırım oyunlarını PC'ye optimize etmek için geç çıkarıyor. 1000 serisi bile oynatacaktır oyunu.
Merhaba, evimde PS5 ve RTX 4070 Ti PC sistemim var. Şu anki, telefonum Samsung Galaxy A32 3 seneden beri kullanıyorum. Ama artık kastığını donduğunu gözle görülerek hissediliyor. Müzik açtığımda bile gecikmeler yaşanıyor. YouTube Music ve Spotify abonesiyim. iPhone 6S'i 7 yıl kullanmıştım. Pili çabuk bittiği için Android'e geçmiştim.
Sistemim; garanti süreleri bitmiştir.
Üzerine biraz para ekleyerek iPhone 16 Pro almak istiyorum. GTA 6 bu sistemle oynayacağımı zannetmiyorum. Bu yüzden PC satıp üstüne para ekleyip iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?
Önemli olan burada senin kullanım amacın hangisinde daha önemli yani bilgisayarda iş yapıyorsundur veya ödevlerin vardır daha önemlidir. Yine çok dışarıda vakit geçiriyorsan telefon kamerası senin için önemliyse iyi bir kameralı telefon alırsın gibi. Bana kalırsa sistemini satmak çok mantıksız heleki iPhone bir telefon almak içinse daha mantıksız. Bir de niye gidip GTA 6'yı bu sistemle oyanayamasınızki sisteminiz güzel zaten GTA 6'yı herhalde sadece kuantum ve NASA sistemlerinde açılabileceğini düşünüyorsunuz. Günün sonunda tabii ki karar sizin, ama bence satmayın onun yerine elinizde para var sanırım az da olsa eski telefonunuzuzda ekleyip ortalama bir telefon alabilirsin.