RTX 4070 Ti EX Gamer ve SG versiyonları arasındaki fark nedir?

ilkaydmr

Hectopat
Daha fazla  
1. Ekran kartı - 2. Ekran kartı
Bu iki ekran kartı arasındaki farkları biliyor musunuz?
Bir tanesinde extra fan bulunuyor fakat o daha ucuz olan model.
Birisinde model isminde ex gamer yazıyor, diğerinde ise sg ancak aralarındaki farkları anlayamadım.

O farkı hak edecek bir durum söz konusu değil, ucuz olanı alıp geçmelisin.

Hocam benim bildiğim kadarıyla görünüş için farklı olabilir biri SG biri de EX

Sg ex gamer modele göre çekirdek hızı az daha artırılmış biraz da şekilli kampanyada olduğu için daha uygun sanırım sg modeli bende o modeli alacağım.

SG ler galax ın en üst segment modellerinden.
Ex gamer da orta segment gibi birşey. Ekran kartını serin tutuyorsa ikisi de kalitelidir.

Hocam biraz eski konu olabilir ama bende merak edip konu acan biri var mı diye baktim ve sizin konunuzu buldum
Simdi bu kartlari arastirirken bir de bu ex modelinin V2 karti oldugunu gordum bunu bilen var mi peki hatta V2 modeli 300 TL daha ucuz linklerini atayim bir bakin merak ettim.

GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD9BUP) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli V1 olan.

GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD7JDL) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli V2 olan

İkisi de ayni ozeelikler ve gorunus bile ama V2 yaziyor kafam karisti.

@Telefonunu Çıkra hocam siz biliyor musunuz aralarindaki farkin ney oldugunu

Son düzenleme:
Bende neden bu fiyatlardan satmaya çalıştıklarını sorguladım o fiyatlarda SG var.
Bende sen dedin diye fark ettim. Galax ın sitesinde bug var 4070tis yazan yerden 4070s çıkıyordu KFA2 nin sitesinden değerlere baktım. En aşağıda "Spec." sekmseinde gösteriyordu. Tabi GALAX ve KFA2 aynı markalar olsa da TR de bu durum böyle midir bilmiyorum Galax ın farklı bir dildeki sitesine bakara öğrenebilirsin.
Fanlarda, kablolarda ve boyutta farklılıklar var. Temelde aynı model.
EDİT: Bu sitede de aşağıdaki link 4070s gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…