RTX 4070 Ti Galax alınır mı?

Bütçe
36.000

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler bugün sipariş vereceğim RTX 4070 Ti ve yanında 700 750W PSU da alacağım bütçem 36 bin lira tam hem ekran kartı için hem PSU için.

Bu iki üründen birini alacağım, diğer 4070 Ti modellerine göre en uygun fiyatlar bunda var, ve şekli çok hoşuma gitti, sizin fikriniz nelerdir? Yanında bir de PSU alacağım o yüzden bütçemi de korumak istiyorum, hatta mümkünse PSU önerisi de yapabilirsiniz.

@Oreki

Yeni bir marka değil biliyorsunuz, o yüzden güvenerek alabilirsiniz. Şahsen alacak olsam şu an F/P olarak Galax göze çarpıyor. Sonuçta içindeki çipler marka bağımsız.

Yeni bir marka değil biliyorsunuz, o yüzden güvenerek alabilirsiniz. Şahsen alacak olsam şu an F/P olarak Galax göze çarpıyor. Sonuçta içindeki çipler marka bağımsız.
Evet teşekkür ederim, hangi site daha iyidir sizce? Ben bu iki siteden de daha önce alışveriş yapmadım, şimdi ikisinden birini alayım. Bir de mümkünse PSU'da önerebilirseniz sevinirim artık 700 veya 750W hangisi uygun olur bilmiyorum ama 750W iyi olur herhalde geleceğe yatırım.

Daha iyi alternatif gelmezse alabilirsiniz. Geleceğini pek düşünmüyorum gerçi.

@584297 daha iyi bir öneriniz var mı hocam? Arkadaş atmış olduğum Bronze NZXT 750W PSU ve 4070 Super tercih edecek.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, ama bu 850W biraz pahalıymış, daha uygunu yok mudur? 750W yeterliyse o da olur.

Teşekkür ederim, ama bu 850W biraz pahalıymış, daha uygunu yok mudur? 750W yeterliyse o da olur.

750W tercih edebilirsiniz ama önerim 850W almanız. Bu modeli alabilirsiniz 750W olarak.

850 alırsanız da yukarıdaki 850W Gold NZXT olan modeli tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler.
F/P olarak 4070 Super daha tercih edilesi. Aradaki fiyata değmeyecek performans farkı var.
Anladım, bir şey daha sormuştum da, teknobiyotik veya gaming gen tr güvenilir siteler mi acaba? Daha önce hiç alışveriş yapmamıştım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…