okan.akkyn
Hectopat
Daha fazla
2k da vram yetersiz olabilir Nvidia tarafında, amd bakabilirsin bence.Arkadaşlar sistemimi güncellemek istiyorum.
Kafama takılan ekran kartları.
1.ekran kartı:MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2.ekran kartı:
(MSI Ventus X3 konularda çok ısındığı ile ilgili yazılar okudum.)
MSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3.ekran kartı:
(O kadar para vermene gerek yok diyorsanız.)
ASUS TUF GeForce RTX 4070 GAMING OC 12GB GDDRX6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GeForce RTX 4070 GAMING OC 12GB GDDRX6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alacağım işlemci de:
AMD Ryzen™7 5800X 3D Soket AM4 3.4GHz 96MB 105W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™7 5800X 3D Soket AM4 3.4GHz 96MB 105W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
(Intel işlemci alacak bütçe yok anakartımı değiştirmek istemiyorum.)
Bu güç kaynağı yeterli olur mu?
COOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Perşembe günü kredi kartımın ödemesini yapıp almayı düşünüyorum hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım. Hangi ekran kartını önerirsiniz?
Ya artık yazılımsal olarak Nvidia geçmek istiyorum teşekkür ederim.2k da vram yetersiz olabilir Nvidia tarafında, amd bakabilirsin bence.
Şimdi 3.000₺ kaçıp 4070 alıp ilerde 4070ti almadığıma pişmanlık yaşar mıyım?Ucuz olanı alırım.
FPS değerlene baktım. 4070ti daha iyiİkisi de 2K çözünürlük için yeterli ekran kartları YouTube'dan FPS testlerini izleyip bana bu yeter dediğini alabilirsin.
Ya artık yazılımsal olarak NVIDIA geçmek istiyorum teşekkür ederim.
Şimdi 3.000₺ kaçıp 4070 alıp ileride 4070 Ti almadığıma pişmanlık yaşar mıyım?
FPS değerlene baktım. 4070 Ti daha iyi
Bende RTX 4070 TI gaming x trio ekran karti var bu ekran karti 4K destekler mi acabaİkisi de 2K çözünürlük için yeterli ekran kartları YouTube'dan FPS testlerini izleyip bana bu yeter dediğini alabilirsin.
Bende RTX 4070 Ti Gaming X Trio ekran karti var bu ekran karti 4K destekler mi acaba?