F FAROLİ Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 337 2 Ağustos 2022 #21 Shinoa dedi: Bu gidişle her sene kart alacağız galiba. Baksana en üst düzey kartı da alsak bir sonraki serinin orta seviyesi sollayacak, ne anladım bu işten. Bu arada Forza 5'de her şeyi fulleyince 10 GB VRAM kullanımına ulaşıyor bende. 1080P. Genişletmek için tıkla... yok, 25 GB. Ben de neden 4k'da full ayarlarda Forza 5'te taş çatlasın 8 GB gidiyor?
Shinoa dedi: Bu gidişle her sene kart alacağız galiba. Baksana en üst düzey kartı da alsak bir sonraki serinin orta seviyesi sollayacak, ne anladım bu işten. Bu arada Forza 5'de her şeyi fulleyince 10 GB VRAM kullanımına ulaşıyor bende. 1080P. Genişletmek için tıkla... yok, 25 GB. Ben de neden 4k'da full ayarlarda Forza 5'te taş çatlasın 8 GB gidiyor?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 2 Ağustos 2022 #22 FAROLİ dedi: yok, 25 GB. Ben de neden 4k'da full ayarlarda Forza 5'te taş çatlasın 8 GB gidiyor? Genişletmek için tıkla... Oyunu ekstrem bile yapsan yine de yükselmeyen ayarlar var, onları yükseltirsen dediğimi görürsün. Ayarlarda kabak gibi "VRAM'i aşırı yükseltir" diye uyarılar var. O ayarları kökle ve kullanıma bak bakalım neler oluyor.
FAROLİ dedi: yok, 25 GB. Ben de neden 4k'da full ayarlarda Forza 5'te taş çatlasın 8 GB gidiyor? Genişletmek için tıkla... Oyunu ekstrem bile yapsan yine de yükselmeyen ayarlar var, onları yükseltirsen dediğimi görürsün. Ayarlarda kabak gibi "VRAM'i aşırı yükseltir" diye uyarılar var. O ayarları kökle ve kullanıma bak bakalım neler oluyor.