RTX 4070 Ti - i7 13700F sistem uyumlu mu?

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Peki tek tek neden önerdiğinizi de yazabilir misiniz zahmet olmazsa? Mesela bu ram çünkü sizin seçtiğinizden... Ezbere bir şey yapmak istemiyorum çünkü.

Atx3.0 olduğu içindir. Atx 3.0 PSU'lar ekran kartlarının anlık yüksek güç tüketimleri ile başa çıkabiliyor.
Peki o marka psu kendini kanıtlamış gibi durmuyor. Sadece 3.0 diye nasıl güveneceğim? İlk defa duydum markasını yorum da yok. Çok soru sorduğum için yanlış anlaşılmıyorumdur umarım. Anlamak istiyorum sadece.

FSP, çok kaliteli bir markadır ama bu PSU'nun kalitesini bilmiyorum.
@Oreki

Kaliteli parçalar olduğu için önerdim. @Lory7 Kasa, ekran kartı ve sıvı soğutma uyumlu değil mi?
) Sorduğum parçalar kalitesiz miydi? Sizin önerdiğiniz GSKILL Ram, neden Corsair Vengeance'dan daha iyi olsun? Lütfen gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız cevap verin.

) Sorduğum parçalar kalitesiz miydi? Sizin önerdiğiniz GSKILL Ram, neden Corsair Vengeance'dan daha iyi olsun? Lütfen gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız cevap verin.
Buraya yazdığım için para almıyorum zaten. Gerçekten yardımcı olmak istemesem neden bu forumda bulunayım? Bu modelleri öyle mi bilmiyorum ama LPX olanları sorunluydu. Corsair, bu işte pek iyi değil. Bunlarda da sorun olabilir. RAM konusunda Corsair'dan kaçının.

Corsair Vengeance baya araştırdım olumsuz bir şey yoktu hatta öneriliyor. Kaçının demişsiniz ama nedenini yazmamışsınız. Neden kaçınıyım? veya çok iyi dediğiniz bir ram tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…