mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar bu işlerden hiç anlamadığım için PSU ve ekran kartımın linkini aşağıya bırakıyorum: PSU: ASUS ROG STRIX 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanli PSU| ITOPYA.COM Ekran kartı: ZOTAC GeForce RTX4070TI AMP EXTREME AIRO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Beyaz RGB'li bir uzatma kablosu arıyorum.
Arkadaşlar bu işlerden hiç anlamadığım için PSU ve ekran kartımın linkini aşağıya bırakıyorum: PSU: ASUS ROG STRIX 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanli PSU| ITOPYA.COM Ekran kartı: ZOTAC GeForce RTX4070TI AMP EXTREME AIRO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Beyaz RGB'li bir uzatma kablosu arıyorum.
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 rgb güç kablosu - Google Shopping www.google.com
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 Faik_Kygsz dedi: rgb güç kablosu - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modelin Lian Li versiyonu var mı? İnternette birkaç tane buldum ama doğrusunu mu buldum bilmiyorum; Amazon.com.tr
Faik_Kygsz dedi: rgb güç kablosu - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modelin Lian Li versiyonu var mı? İnternette birkaç tane buldum ama doğrusunu mu buldum bilmiyorum; Amazon.com.tr