batyoxide
Femtopat
Daha fazla
Selam. Okumak istemeyen ikinci paragrafa geçsin.
Dün çok acı bir gerçek yüzüme tokat gibi yapıştırıldıktan sonra gerçekleri görmemi sağlayan FS22 oyununa buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Dünkü GS-Molde maç arasında oyunu bir açayım, yeni ekran kartımla hiç oynamadım demem ve oyunun garip davranışlarından sonra MSI Afterburner'in verdiği verilerle forumdaki insanların yorumlarından aldığım bilgilerle ağır bir darboğaz yediğim gerçeği çat pat suratıma yapıştırıldı. Ekran kartını astım etmişim. Ekran kartsız da PC çalışır gibi laflar duydum hem güldüm hem üzüldüm. Böyle ağır bir darboğazı elbette hiç beklemiyordum. 1080P'de Max %10 olur, 1440P'de %5'in altına düşürür toparlarız demiştim ama öyle olmadı. CP77'de bile %90 usage ve 9GB VRAM kullanımıyla beni çok şaşırttı.
Her neyse soruma gelelim, sistemim bu şekilde;
CPU: Ryzen 9 3900X
GPU: Zotac AMP Holo RTX 4070 Ti OC
İşlemci ve anakart ikilisi için bütçe 30 bin TL.
İşlemci için Ryzen 9 7900X'i düşündüm. 13bin TL.
Anakart için ASUS ROG STRIX X670E-F Gaming düşündüm. 15.500 TL.
Sizler neler düşünüyorsunuz? Önerilere açığım. Teşekkürler.
Dipnot: DDR5 RAM bütçe dahilinde değil.
Dün çok acı bir gerçek yüzüme tokat gibi yapıştırıldıktan sonra gerçekleri görmemi sağlayan FS22 oyununa buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Dünkü GS-Molde maç arasında oyunu bir açayım, yeni ekran kartımla hiç oynamadım demem ve oyunun garip davranışlarından sonra MSI Afterburner'in verdiği verilerle forumdaki insanların yorumlarından aldığım bilgilerle ağır bir darboğaz yediğim gerçeği çat pat suratıma yapıştırıldı. Ekran kartını astım etmişim. Ekran kartsız da PC çalışır gibi laflar duydum hem güldüm hem üzüldüm. Böyle ağır bir darboğazı elbette hiç beklemiyordum. 1080P'de Max %10 olur, 1440P'de %5'in altına düşürür toparlarız demiştim ama öyle olmadı. CP77'de bile %90 usage ve 9GB VRAM kullanımıyla beni çok şaşırttı.
Her neyse soruma gelelim, sistemim bu şekilde;
CPU: Ryzen 9 3900X
GPU: Zotac AMP Holo RTX 4070 Ti OC
İşlemci ve anakart ikilisi için bütçe 30 bin TL.
İşlemci için Ryzen 9 7900X'i düşündüm. 13bin TL.
Anakart için ASUS ROG STRIX X670E-F Gaming düşündüm. 15.500 TL.
Sizler neler düşünüyorsunuz? Önerilere açığım. Teşekkürler.
Dipnot: DDR5 RAM bütçe dahilinde değil.
Son düzenleyen: Moderatör: