2K'da sorun yaşatmaz hatta genel olarak AAA oyunlarda darboğaz olacağını sanmıyorum.
Tam olarak nerede darboğaz yapmış? Yeni çıkmış ve optimizasyon anlamında yerden yere vurulmuş TLOU ve Hogwarts Legacy gibi oyunlar haricinde bir darboğaz yok.
2K'da sorun yaşatmaz hatta genel olarak AAA oyunlarda darboğaz olacağını sanmıyorum.
Tam olarak nerede darboğaz yapmış? Yeni çıkmış ve optimizasyon anlamında yerden yere vurulmuş TLOU ve Hogwarts Legacy gibi oyunlar haricinde bir darboğaz yok.
Sinerji Parsec Intel Core i5 13400F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Evet ama farklı markalar sorun yaratır mı? Yazılım açısından. Bir de sıvı soğutma olmadan sorun yaratır diye düşünüyorum. (hatam varsa özür dilerim pek anlamıyorum)
Sistem veya fiyatı hakkında yorum yapmadım, sadece 'darboğaz var' sözüne karşılık attığın kaynakta darboğaz olmadığını belirttim. 5600 konusunda da 12400F'e kıyasla mantıklı bir tarafı yok. OC ile çok da kayda değer öte gidemiyorsun. Her şeyi geçtim en azından LGA 1700 daha iyi işlemcileri barındıyor, yükseltmeye daha açık.
Evet ama farklı markalar sorun yaratır mı? Yazılım açısından. Bir de sıvı soğutma olmadan sorun yaratır diye düşünüyorum. (hatam varsa özür dilerim pek anlamıyorum)
Farklı markalar sorun yaratmaz. sıvı soğutmada pek önemli değil, sistemi ilk aldığında stok soğutucu ile devam et. İleride tekrar eline para geçinde sıvı veya kule tipi soğutucu alabilirsin.