Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 18 Temmuz 2023 #11 neqetria dedi: Hocam kafamı karıştıran XLR8 çok iyi ama EX Gamer hakkında fikrim yok. 4070 TI seçersem işlemci de 7600x olacak ve 2k fazladan vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ex gamer da seni üzmez. Render alıyorsan bence 7700x li bir tercih yapman daha iyi olur. Çekirdek çok fark ediyor.
neqetria dedi: Hocam kafamı karıştıran XLR8 çok iyi ama EX Gamer hakkında fikrim yok. 4070 TI seçersem işlemci de 7600x olacak ve 2k fazladan vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ex gamer da seni üzmez. Render alıyorsan bence 7700x li bir tercih yapman daha iyi olur. Çekirdek çok fark ediyor.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 18 Temmuz 2023 #12 Lory7 dedi: Ex gamer da seni üzmez. Render alıyorsan bence 7700x li bir tercih yapman daha iyi olur. Çekirdek çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam. Hem günlük olarak FPS oyunlarında daha çok zaman geçiriyorum iyi bir işlemci daha iyi olur gibi. Hem sonradan daha iyi bir GPU'ya geçersem darboğaz da olmaz.
Lory7 dedi: Ex gamer da seni üzmez. Render alıyorsan bence 7700x li bir tercih yapman daha iyi olur. Çekirdek çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam. Hem günlük olarak FPS oyunlarında daha çok zaman geçiriyorum iyi bir işlemci daha iyi olur gibi. Hem sonradan daha iyi bir GPU'ya geçersem darboğaz da olmaz.