RTX 4070 Ti, RTX 3090 Ti'den performanslı mı?

dako121

Hectopat
Daha fazla  
Forumda birkaç konuda RTX 4070 Ti, RTX 3090 Ti'den daha iyi dendi. Ben de oyun testlerine baktım ama pek fark göremedim. Nasıl daha iyi? Bilgili bir arkadaş açıklayabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM farkı. 4070 Ti yakın zamanda VRAM darboğazına maruz kalacak oyunlarda. Aynı fiyat olsaydı kesinlikle 3090 Ti daha avantajlı bir kart.

Ha bir de DLSS 3.0 olayı var ama yine de VRAM daha kritik bir mevzu.

VRAM olarak 3090 bile ezer ki, 3090 kendisi bile 4070 Ti ile yarışıyor. 4070 Ti tam bir soygunculuk, ismi 4080 iken de böyleydi, şimdi de böyle.

Yalnızca güç tüketimlerine bile bakarak anlayabilirsin. 4070 Ti daha fazla kare çizmek için çok daha az güce ihtiyaç duyuyor. 3090 Ti kendi nesli için bile verimsiz, vasat bir kart.

Screenshot_6.jpg

Kardeşim 4070 Ti'nin daha iyi olmasının en büyük özelliği watt/performans urunu olması. Neredeyse 3090 Ti'nin yarı gücüyle aynı performansı vermesi mükemmel. Tabii bu kartlari alacak kişiler elektrik parasını düşünmeyebilir ama bu kart için alacağın Power Supply daha düşük fiyat ve watt değerinde olacaktır. Her bakımdan iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı