RTX 4070 Ti Sistem Topladık

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
QP-Legend-RTX-4070-Ti-Oyun-Bilgisayari-1440x1080.jpg

PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 ekran kartlı QP Legend sistemi topladık. Sistemin oyun performansına bir sonraki videoda bakacağız. QP Legend fiyatını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Kasa Lian Li Lancool 205M Mesh ARGB Siyah mATX Bilgisayar Kasası Anakart Colorful BATTLE-AX B550M-HD PRO V14 AMD AM4 mATX Anakart İşlemci AMD Ryzen 5 5600 3.5-4.4 GHz 35MB […]

Devamı: RTX 4070 Ti Sistem Topladık
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 1852033
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 ekran kartlı QP Legend sistemi topladık. Sistemin oyun performansına bir sonraki videoda bakacağız. QP Legend fiyatını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Kasa Lian Li Lancool 205M Mesh ARGB Siyah mATX bilgisayar Kasası Anakart Colorful Battle-AX B550M-HD Pro V14 AMD AM4 mATX Anakart İşlemci AMD Ryzen 5 5600 3.5-4.4 GHz 35MB […]

Devamı: RTX 4070 Ti Sistem Topladık
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Satın alır mı Anadolu çocuğu?

@Recep Baltaş merakımdan soruyorum siz bu sistemi aynen videodaki haliyle ve 35 bin liralık fiyatı ödeyip alır mıydınız? Kendiniz almayacağınız bir ürünün reklamını yapacağınızı düşünmüyorum umarım yanılmıyorumdur. Parçalar hiç iç açıcı değil çünkü. Hele böyle bir karta o işlemci bence hiç olmamış. Ekonomiden kaynaklı olabilir evet fiyat dengesi için anlarım ama bu kadar alışık olmadığımız parçaları görmek beni şaşırttı doğrusu. Çünkü genelde daha bilindik markalarla sistem toplama videoları görüyorduk. Sanki Technopat değil de başkası toplamış gibi bakakaldık. Oyun testlerine ait videoyu bekliyorum bakalım bu parçalarla verdiği performans nasıl olacak.

İşlemci %50 darboğaz yapar gösteriyor internette? GPU hariç geri kalanlar çöp gibi. O fiyata alınmaz...
720p en düşük ayarlar da minecraft oynarsa anca öyle büyük bir darboğaz yapar açıkçası. 2K Ultra da büyük oyunlar da en fazla yüzde 7-8 gibi bir oran olur. Hatta 4K + DLSS 3.0 ile bu darboğaz oranı daha da azaltılabilir. Büyük ihtimalle baktığınız site malum site ve pek güvenilir bir kaynak değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı