RTX 4070 Ti sistem toplama önerisi

Bütçe
40.000 TL

39.998TL.

Veya anakart ve soğutucu combosu bu şekilde de yapılabilir.

Yazmayı unutmuşum karar verdiğim işlemciyi yazmışsın teşekkür ederim öncelikle. PSU olarak PCI 5.0 ve ATX 3.0 destekli FSP Hydro G PRO tam moduler 1000 watt 80 Gold kullanacağım.

Yazmayı unutmuşum karar verdiğim işlemciyi yazmışsın teşekkür ederim öncelikle. PSU olarak PCI 5.0 ve ATX 3.0 destekli FSP Hydro G PRO tam moduler 1000 watt 80 Gold kullanacağım.
Olabilir hocam benim Attığımda 1000watt gold full modüler ve PCI 5.0 ve ATX 3.0 destekli.

Siz onu isterseniz onu kullanın farketmez.

Senin attığında PCI 5.0 ATX 3.0 göremedim de tekrar bakarım. Teşekkür ederim önerin için, inceleyeceğim.

Su an bu sekilde yol izledim. Bu fiyatlara daha iyi oneri varsa degerlendirebilirim. Kasa vs. ve haricinde 7800x3D alacağım. RAM, SSD ve hava soğutma onerilerine de acigim. Yardımci olacak arkadaslara teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_9055.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba, senin gibi çok benzer bir sistem topluyoruz ancak 1000w biraz yüksek değil mi 4070ti ve 7800x3d için? Her iki parça da inanılmaz güç tasarruflu olduğundan benim düşündüğüm ve genelde bana önerilen 750-850w arası bir PSU'ydu.

Soğutma açısından da çok fazla kaygıya gerek yok, sınırlarına kadar overclock yapmadığın sürece yine her iki parça güç tasarruflarından dolayı düşük ısılara sahipler ve en son kalite soğutucuya ihtiyaç duymadan soğutulmaları mümkün oluyor.

Son düzenleme:
Yeterli tabiki ama 850 watt ile arasında çok az fiyat farkı var 1000 watt psu'nun indirimdeydi. O yüzden önerdim. Ayrıca evet soğutma olarak 360mm almak zorunda değilsin ama 40K bütçesi var ve yeterli olan ürünleri almaktansa uzun vadede daha kaliteli az problem çıkaracak ve sistemi daha serin çalıştıracak ürünleri almak daha mantıklı.

Ayrıca muhtemelen 2026-2027 arası 6000 serisi ekran kartları gelecekler. Gider bu parçalara güncel işlemci ve yeni nesil güncel ekran kartı takar kullanmaya devam eder güncellemek isterse arkadaş. Ekstra başka parçaların maaliyetini dert etmez.

Anladım teşekkürler bilgi için. Ben de 60000tl bütçe ile aynı GPU ve CPU parçalar topluyorum. İndirimleri bekliyorum sadece ya da ikinci el daha uyguna bulabilir miyim diye bakıyorum. O halde benim de 1000PSU almam daha iyi olabilir.

Arkadaşlar ekran kartı olarak 4090 aldım, kalan parçalarda yardımcı olur musunuz? Bütçe maksimum 40k.

Nereden nerelere geldik bende anlamadım

Ben ekran kartı olarak 4090 aldığımı belirttim onu kaçırmışsınız.

Son halini paylaşayım belki fikir olur.

GPU: MSI GeForce RTX 4090 Gaming Trio 24G
CPU: Amazon.com.tr
MB: Amazon.com.tr
SSD: Amazon.com.tr
RAM: Amazon.com.tr
PSU: Amazon.com.tr
Cooler: https://www.amazon.com.tr/deepcool-ls720/s?k=deepcool+ls720
Case: https://www.amazon.com/Cooler-Master-MasterBox-TD500-Mesh/dp/B0BN48PLVY?th=1

Dostum yazdığım parçalar ekran kartı hariç tam 42.478 TL'ye geldi. Bütçen varsa benim aldığım parçaları alabilirsin. Hem ileriye dönük olur ileride ekran kartını upgrade eder devam edersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…