RTX 4070 Ti sistem toplama önerisi

Bütçe
40.000 TL
Anladım teşekkürler bilgi için. Ben de 60000tl bütçe ile aynı GPU ve CPU parçalar topluyorum. İndirimleri bekliyorum sadece ya da ikinci el daha uyguna bulabilir iyim diye bakıyorum.

4070ti üzerini de pek düşünmedim çünkü sonrası 8k gaming'e geçmeye başlıyor. Benim düşündüğüm ise daha çok 4k 144hz, bir de yayın amaçlı da kullanacağım o yüzden mid-high bir sistem düşünüyorum ama 1000w PSU konusunda fikrim değişti muhtemelen o watt'da bir tane alacağım ileriye dönük olsun diye, diğer parçalar da aşağı yukarı benimkilerle aynı görünüyor. Kingston nvme konusunda uyarı yapmam gerekiyor bu arada birkaç yorumda doluluğu arttıkça hızının düştüğü belirtiliyordu o yüzden XPG ile gitmeye karar verdim bir tavsiyeden sonra.

XPG S70 kc3000'den daha kalitesiz bir m2 bu arada. Kingston'ın giriş seviyesi ürünlerde bu var ama onlar da zaten piyasada neredeyse en ucuz ürünleri zaten.

Alacaksanız Fury Renegades alın.

Pardon arkadaş renegades almış zaten. Sıralama yapacak olursak Renegades - KC3000- XPG olarak gider en iyiden daha kötüye doğru.

Tamamdır bunu not düştüm, belirttiğiniz modelden bakacağım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…