İsmail Kümur Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #11 686837 dedi: Hocam oynadığınız çözünürlükten zaten o FPS'i alıyorsunuz oynadığınız oyun competitive kullandığınız çözünürlük absürt olmuş en fazla 1920 oynarsın yani 16 9 istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkcası odaklanabilmek için
686837 dedi: Hocam oynadığınız çözünürlükten zaten o FPS'i alıyorsunuz oynadığınız oyun competitive kullandığınız çözünürlük absürt olmuş en fazla 1920 oynarsın yani 16 9 istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkcası odaklanabilmek için
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2024 #12 İsmail Kümur dedi: Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkcası odaklanabilmek için Genişletmek için tıkla... 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
İsmail Kümur dedi: Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkcası odaklanabilmek için Genişletmek için tıkla... 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #13 İsmail Kümur dedi: Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkçası odaklanabilmek için. Genişletmek için tıkla... E tamam 1920 yapın 2 k ya ne gerek var.
İsmail Kümur dedi: Hocam ekranın tamamını kaplamasını istiyorum açıkçası odaklanabilmek için. Genişletmek için tıkla... E tamam 1920 yapın 2 k ya ne gerek var.
İsmail Kümur Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #14 The Ruh hastasi dedi: 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... çok kötü oldu ekran ultra-wide 686837 dedi: E tamam 1920 yapın 2 k ya ne gerek var. Genişletmek için tıkla... The Ruh hastasi dedi: 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... buda çok kötü olur masaüstü ayarlarıda değişmesi gerekiyr bunun için Son düzenleme: 25 Mayıs 2024
The Ruh hastasi dedi: 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... çok kötü oldu ekran ultra-wide 686837 dedi: E tamam 1920 yapın 2 k ya ne gerek var. Genişletmek için tıkla... The Ruh hastasi dedi: 16:9 4:3 gibi çözünürlüklerde de tam ekran olacak şekilde oynayabilirsiniz hocam. Sadece ekran kartınızın bazı ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... buda çok kötü olur masaüstü ayarlarıda değişmesi gerekiyr bunun için
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 25 Mayıs 2024 #15 İsmail Kümur dedi: Çok kötü oldu ekran Ultra-wide Bu da çok kötü olur masaüstü ayarları da değişmesi gerekiyr bunun için. Genişletmek için tıkla... Oynamayın hocam CS o zaman o oyun en fazla 1920 oynanır gidip 2 k oynayıp FPS neden böyle diye şikayet ediyorsunuz çözümü veriyoruz beğenmiyorsunuz.
İsmail Kümur dedi: Çok kötü oldu ekran Ultra-wide Bu da çok kötü olur masaüstü ayarları da değişmesi gerekiyr bunun için. Genişletmek için tıkla... Oynamayın hocam CS o zaman o oyun en fazla 1920 oynanır gidip 2 k oynayıp FPS neden böyle diye şikayet ediyorsunuz çözümü veriyoruz beğenmiyorsunuz.