Çözüldü RTX 4070 Ti sistemde GTA 5 oynanırken FPS düşmesi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ysnbdv

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 Online yarış modunu oynuyorum ama FPS düşmesi kasıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Ya da Kendi GTA 5 optimizasyon oyunu bozuluyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özelliklerim:

Intel i7 12700K
NVIDIA 4070 Ti 12 GB VRAM
32 GB RAM
Samsung 2 TB SSD M.2
Windows 11

Çözüm
120 civarlarına sabitlemen lazım FPS'i. Legacy sürümü 188 FPS limitine doğru gittikçe drop yaşatıyor.
Oyun ayarların nedir? V-Sync açmayı denedin mi? Oyun ayarlarında ki yeşillik kalitesi, keskinlik ayarları bu durumu tetikliyor olabilir.

Oyun ayarların nedir? V-Sync açmayı denedin mi? Oyun ayarlarında ki yeşillik kalitesi, keskinlik ayarları bu durumu tetikliyor olabilir.
Zaten V-Sync açık ve ayarları arıyorum

Format attım sonra ekran kartımı güncelledim. Sorun yok

Anlamadım cümleyi kurar mısın?

GTAV'nin yeni çıkardığı Enhanced sürümünü gecmeni oneririm çünkü o sürüm optimizasyon olarak daha iyi çalışıyor durumda. Legacy sürümü 2013 yılından kalma bir sürüm olduğundan yüksek FPS'lerde takılmalar yapıyor, eğer FiveM oynamayacaksan Enhanced geçmen daha mantıklı bir karar olacaktır.

İlk defa yeni enhanced onu duydum ve Enhanced ve Legacy nedir? Uzun zaman önce GTA 5 Normal tek seferlik oyunu oynadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…