Y ysnbdv Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 GTA 5 Online yarış modunu oynuyorum ama FPS düşmesi kasıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Ya da Kendi GTA 5 optimizasyon oyunu bozuluyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerim: Intel i7 12700K NVIDIA 4070 Ti 12 GB VRAM 32 GB RAM Samsung 2 TB SSD M.2 Windows 11
GTA 5 Online yarış modunu oynuyorum ama FPS düşmesi kasıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Ya da Kendi GTA 5 optimizasyon oyunu bozuluyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerim: Intel i7 12700K NVIDIA 4070 Ti 12 GB VRAM 32 GB RAM Samsung 2 TB SSD M.2 Windows 11
Çözüm K K KadirGN 8 Mayıs 2025 120 civarlarına sabitlemen lazım FPS'i. Legacy sürümü 188 FPS limitine doğru gittikçe drop yaşatıyor.
120 civarlarına sabitlemen lazım FPS'i. Legacy sürümü 188 FPS limitine doğru gittikçe drop yaşatıyor.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.356 Makaleler 12 Çözümler 59 8 Mayıs 2025 #11 ysnbdv dedi: İlk defa yeni enhanced onu duydum ve Enhanced ve Legacy nedir? Uzun zaman önce GTA 5 Normal tek seferliği oynadım Genişletmek için tıkla... Grafiklerde hafif bir değişikliğe gidildi daha doğrusu renk paletinde. Artı 0 Eksi
ysnbdv dedi: İlk defa yeni enhanced onu duydum ve Enhanced ve Legacy nedir? Uzun zaman önce GTA 5 Normal tek seferliği oynadım Genişletmek için tıkla... Grafiklerde hafif bir değişikliğe gidildi daha doğrusu renk paletinde.
KS KS Y ysnbdv Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #12 KadirGN dedi: 120 civarlarına sabitlemen lazım FPS'i. Legacy sürümü 188 FPS limitine doğru gittikçe drop yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... 120 FPS sabit en iyi kasmıyor onu çözdün. 188 FPS takılma neden oluyor? Artı 0 Eksi
KadirGN dedi: 120 civarlarına sabitlemen lazım FPS'i. Legacy sürümü 188 FPS limitine doğru gittikçe drop yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... 120 FPS sabit en iyi kasmıyor onu çözdün. 188 FPS takılma neden oluyor?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.473 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #13 ysnbdv dedi: 120 FPS sabit en iyi kasmıyor onu çözdün. 188 FPS takılma neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun motoruyla alakalı bir durum, yıllardır böyle. Enhanced sürümünde düzeltildi. Ek olarak Legacy sürümünde de FPS limitini kaldırmak için modlar var ama onlineda sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
ysnbdv dedi: 120 FPS sabit en iyi kasmıyor onu çözdün. 188 FPS takılma neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun motoruyla alakalı bir durum, yıllardır böyle. Enhanced sürümünde düzeltildi. Ek olarak Legacy sürümünde de FPS limitini kaldırmak için modlar var ama onlineda sıkıntı olabilir.