RTX 4070 Ti sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

mustafa aras ö

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/f/c/7c744739d93bf911/EqktGP5Z-ddFiPbDsKFily4BuxU3qglMH92qn2CCc87Vdg?e=Z9U2f0
RAM
Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
adata legend 850 lite
Ekran kartı
galax rtx 4070 ti super
Anakart
asus tuf gaming b650m-e wifi
İşlemci
AMD Ryzen 7 7800X3D Tray
Merhaba. Bugün yazıcıdan masaüstünde bir kağıt basarken bir anda mavi ekran hatası aldım. Arkada hiçbir şey açık değildi (oyun vs.), sadece Discord, WARP gibi programlar açıktı. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.

minidump

Revo sil. BIOS'tan AMD GPU devre dışı bırak. Sonra da gelişmeleri olumlu ya da olumsuz bildir.

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Revo Uninstaller programını bazı uygulamaları arkasında kalıntı bırakmadan silmek için kullanıyordum. BIOS'ta da ıntegrated Graphics ayarı "Auto"daydı. Onu "disabled" mı yapmalıyım? Teşekkürler.

@Webcam kullanan insan hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da bir bakabilir misiniz siz de müsait iseniz?

AMD GPU'yu devre disi birakmak icin aygit yoneticisine girin, goruntu bagdastiricilarinda AMD'nin ekran kartini gorursunuz, sag tiklayip devre disi birak deyin.

Benim bildiğim zaten sistem otomatik olarak ne zaman AMD GPU ne zaman diğerini kullanacağına karar verebiliyor, yine de yapsan iyi olur derseniz yapayım. Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum.

Revo sil. BIOS'tan AMD GPU devre dışı bırak. Sonra da gelişmeleri olumlu ya da olumsuz bildir.

Hocam merhaba, az önce tekrardan GTA oynarken mavi ekran hatası aldım. Rica etsem dosyaları analiz edebilir misiniz? Teşekkürler.

121624-9312-01.rar

Son düzenleme:
Hocam merhaba, az önce tekrardan GTA oynarken mavi ekran hatası aldım. Rica etsem dosyaları analiz edebilir misiniz? Teşekkürler.

121624-9312-01.rar
Bakamam. Mavi ekran konuları tek kişi yönlendirmesi ile devam edilmeli. Eğer ki hiç bir şekilde sorun çözülmüyor ise o ayrı. Kendin yada başkasına çözdüreceksin artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı