RTX 4070 Ti sistemde siyah ekran ve yeniden başlatma hatası

Alp K

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir ay önce RTX 4070 Ti ekran kartlı bir sistem topladım ve tüm parçaların birbiriyle uyumlu olduğundan eminim. Ancak yaklaşık iki hafta önce Fortnite oynarken bilgisayar bazı durumlarda kendini yeniden başlatmaya ve fanlar aşırı derecede çalışmaya başladı. Bu sorundan sonra çeşitli hatalar almaya devam ettim, fakat internetten araştırarak bazı çözümler buldum. Ancak son üç gündür siyah ekran, neredeyse her oyunda kapanma, bazı uygulamaların açılmaması, farklı hatalar, kritik uyarılar ve bilgisayarı açtığımda masaüstü uygulamalarının görünmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bir süre bekledikten sonra masaüstü uygulamaları görünse bile, açmaya çalıştığımda dosyanın bulunamadığına dair hata alıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Hocam sıcaklık değerlerinin yüksek olması kendini yeniden başlatıp fanların hızını artırmış olabilir. Kendiniz çözeyim derken daha çok bozmadığınıza emin misiniz?

Arkadaşım bana eksik driverleri kurmam için bir program vermişti o programı yükledikten sonra masaüstünde ıp adresiniz çalındı almak için tıklayın yazızı ve farklı programlar yüklendi sildim ve birdaha görmedim ama babamın bilgidayarından io oyunları oynadığımızdada aynı hatayı veriyor ve ne zaman pc açılsa bir hata ile karşılaştık diyordu virüs olabilir peki nasıl temizleyeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı