O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 RAM 32x2 GSkill Ripjawsv gl18 4000mHz Ekran kartı MSI 4070 Ti 3x ventus Anakart Z790 MSI Tomahawk MAG DDR4 İşlemci i7 14700k İşlemci i7 14700K. Anakart Z790 Tomahawk DDR4. Ekran kartı 4070 Ti. RAM 64 GB. Ortalama 3-4 saat oyundan sonra crash yiyorum, uzun oynuyorum. Devamında gir cik yaptıktan sonra yine 2-3 saat sonra yine crash yiyorum.
İşlemci i7 14700K. Anakart Z790 Tomahawk DDR4. Ekran kartı 4070 Ti. RAM 64 GB. Ortalama 3-4 saat oyundan sonra crash yiyorum, uzun oynuyorum. Devamında gir cik yaptıktan sonra yine 2-3 saat sonra yine crash yiyorum.
KS KS O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #11 mtalim58 dedi: Normale göre fazla sıcak değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyoru Genişletmek için tıkla... Bumblebeeee dedi: 4060 Ti ile 65 geçmeyen sıcaklıklarla oynuyorum problem oyunda değil donanımsal gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sicakligim 65 Artı 0 Eksi
mtalim58 dedi: Normale göre fazla sıcak değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyoru Genişletmek için tıkla... Bumblebeeee dedi: 4060 Ti ile 65 geçmeyen sıcaklıklarla oynuyorum problem oyunda değil donanımsal gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sicakligim 65
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #12 mtalim58 dedi: Kasa soğutman yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine de böyle olmaması lazım gibi Artı 0 Eksi
mtalim58 dedi: Kasa soğutman yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine de böyle olmaması lazım gibi
KS KS O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #13 mtalim58 dedi: Normale göre fazla sıcak değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. mtalim58 dedi: Kasa soğutman yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa iç sıcaklığı 40 45 arası Artı 0 Eksi
mtalim58 dedi: Normale göre fazla sıcak değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. mtalim58 dedi: Kasa soğutman yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa iç sıcaklığı 40 45 arası
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 323 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #14 Ozan sevindik dedi: Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var. Artı 0 Eksi
Ozan sevindik dedi: Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var.
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #15 Ozan sevindik dedi: Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyunlar çöküyordu atıyordu sürücüleri silip yeniden kurunca düzelmişti Bumblebeeee dedi: Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yükselince fanlar hızlanıyor düşünce artıyor olabilir bence öyle bir sorun değil Artı 0 Eksi
Ozan sevindik dedi: Sürekli değil anlık 1 sn lige çıkıyor iniyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyunlar çöküyordu atıyordu sürücüleri silip yeniden kurunca düzelmişti Bumblebeeee dedi: Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yükselince fanlar hızlanıyor düşünce artıyor olabilir bence öyle bir sorun değil
KS KS O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #16 Bumblebeeee dedi: Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var. Genişletmek için tıkla... İşlemci için dedim bunu Artı 0 Eksi
Bumblebeeee dedi: Sıcaklıkta dalgalanma iyi değildir hocam ama o kartta bir cacıklık var. Genişletmek için tıkla... İşlemci için dedim bunu
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #17 Ozan sevindik dedi: İşlemci için dedim bunu Genişletmek için tıkla... Gpu kaç oluyor Artı 0 Eksi
KS KS O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #18 barella dedi: Gpu kaç oluyor Genişletmek için tıkla... Gpu 65 derece Artı 0 Eksi
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #19 Ozan sevindik dedi: Gpu 65 derece Genişletmek için tıkla... Gayet ideal sıcaklık ile alakalı değil gibi Garantisi var mı değişim vs. Yapmayı düşündünüz mü Artı 0 Eksi
Ozan sevindik dedi: Gpu 65 derece Genişletmek için tıkla... Gayet ideal sıcaklık ile alakalı değil gibi Garantisi var mı değişim vs. Yapmayı düşündünüz mü
KS KS O Ozan sevindik Femtopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #20 barella dedi: Gayet ideal sıcaklık ile alakalı değil gibi Garantisi var mı değişim vs. Yapmayı düşündünüz mü Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile işlemcinin ekran kartı arasında bir aksaklık olabilirmi Artı 0 Eksi
barella dedi: Gayet ideal sıcaklık ile alakalı değil gibi Garantisi var mı değişim vs. Yapmayı düşündünüz mü Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile işlemcinin ekran kartı arasında bir aksaklık olabilirmi