Tamamdır şu videonun gereksiz bulduğunuz yerlerini atlayın sisteminiz iyi olduğu için en ayrıntılara girmeyin:
Not: Çok eski videom olduğu için konuları uzatmışım boş yaptığım yerleri atlayın.
Videonun sadece Windows ayarları bölümünü atlaya atlaya izleyin:
Bu videonun da sadece %100 CPU çözümünü izleyin. (CPU'um %100 değil izlememe gerek yok demeyin en önemli ayarları gösteriyorum)
Rica ederim. FPS Değerlerinde ne kadar artış yaşadın?Teşekkürler deneyeceğim saçma bir soru olacak cevabını bilsem de emin olmak için soruyorum genelde sorduğum insanlar "RAM'leri hızlandır" diye bir tavsiye veriyor 32 GB 5600MHz RAM gerçekten yetersiz mi?
Teşekkürler deneyeceğim saçma bir soru olacak cevabını bilsem de emin olmak için soruyorum genelde sorduğum insanlar "RAM'leri hızlandır" diye bir tavsiye veriyor 32 GB 5600MHz RAM gerçekten yetersiz mi?
Rica ederim. FPS değerlerinde ne kadar artış yaşadın?
5600MHz, 32 GB RAM mi yetersiz?
Bilgisayardan anladıklarından emin miyiz?
Hocam driverlerınız falan güncel mi normal bende de Ryzen 5 7600 4070 Super var gayet iyi FPS'lerde oynuyorum.
1- daha deneyemedim hocam izledim birazını ama bilgisayarda başka işlerim vardı bitince halledeceğim ayarları.
2- 5600 değil 4800MHz'de çalışıyorlarmış yine de yetersiz mi yoksa 5600e çekmeli miyim?
3-1080P'de darboğaz yapıyor olabilir mi?
4- evet hocam driverlar güncel daha sabah hepsini temiz silip yükledim.
Eğer RAM 5600 destekliyorsa neden 4800 kullanıyorsunuz ki? Videodaki kişi 5600 de kullanıyordur muhtemelen.1- daha deneyemedim hocam izledim birazını ama bilgisayarda başka işlerim vardı bitince halledeceğim ayarları.
2- 5600 değil 4800MHz'de çalışıyorlarmış yine de yetersiz mi yoksa 5600e çekmeli miyim?
3-1080P'de darboğaz yapıyor olabilir mi?
4- evet hocam driverlar güncel daha sabah hepsini temiz silip yükledim.
Eğer RAM 5600 destekliyorsa neden 4800 kullanıyorsunuz ki? Videodaki kişi 5600 de kullanıyordur muhtemelen.
Ayrıca 4800 de 'çalışıyorlarmış' demenizle Dual kullandığınızı anladım 16+16 5600MHz gerçekten bir canavar sistem hayırlısı olsun.
1080p 4070 Ti Super için çılgın bir deneme olmuş isterseniz 1440 veya 2K yapmanızı öneririm.
4800 ile 5600 arasında fark gelmiyor gibi olabilir ama arasındaki farkı anlamanız için şöyle düşünmenizi öneririm:MHz'i yükseltsin tabide FPS'i o kadar etkilemez sorun ne acaba?