En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
RGB şart değil diyorsanız buna bakabilirsiniz. İçinde iki fan var ama sonradan kendiniz de fan takabilirsiniz.
Bende bunu düşünüyordum önerilir mi diye biraz tereddütteydim RGB şart değil kablolama ve GPU sığması yeterli benim için eski kasamdaki fanları ekleyebilirim sorun değil.
En ucuz NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.081,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun