şu anda yeni bir konu oluşturamadığımdan buradan soruyorum kusura bakmayın bu sisteme IPS Panel 165hz 1ms 2k Pivot monitör almak istiyorum aynı model 2 adet bu özelliklere sahip AOC monitör bulmuştum fakat stokları bitmiş herhangi bir öneriniz var mı toplam fiyatı 17bin tlyi geçmeyecek şekilde.Rahat yeter.
Bilgisayar masrafı hedeflediğimin çok üstüne çıktığından dolayı ve bir kişi aracılığıyla hazır sistem yaptırdığımdan dolayı sürekli gelgitler oldu ve fiyat konusunda böyle böyle çok artıyorYeter de o psu ya o kadar pahalı ürünler emanet edilir mi orası tartışılır en yakın vakitte o PSU'yu satıp daha kaliteli marka bir PSU almanızı ya da en azından ürünün arkasında muhatap bulabileceğiniz bir firmanın ürününü almanızı tavsiye ederim![]()
Fark ettim onu ama ben yine söyleyeyim sen temkinli ol eline para geçerse kesinlikli ilk olarak PSU yu upla kesinlikle 80+ Gold ve ya üstü olsun çok daha verimli çalışır hayırlı olsun şimdidenBilgisayar masrafı hedeflediğimin çok üstüne çıktığından dolayı ve bir kişi aracılığıyla hazır sistem yaptırdığımdan dolayı sürekli gelgitler oldu ve fiyat konusunda böyle böyle çok artıyor
Çok teşekkürler pek anlamadığımdan soruyorum PSU'nun anakart, işlemci veya ekran kartına hasar verme ihtimaline karşılık mı performanstan dolayı mı Gold sertifikalıFark ettim onu ama ben yine söyleyeyim sen temkinli ol eline para geçerse kesinlikli ilk olarak PSU yu upla kesinlikle 80+ Gold ve ya üstü olsun çok daha verimli çalışır hayırlı olsun şimdiden![]()
Kısıtlama yediğim için şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın , PSU'nun kaliteli olmasını önermem sisteminiz ani voltaj ya da akımlardan korumak amaçlı . Olmaz değil her şey olabilir fakat bu oran minimuma düşecektir sebebi ise bu ürünler sertifikalı ve lisanslıdır laboratuvarlarda deneyler yapılarak test ediliyor ona göre üretim bandına çıkarılıyor. Gold önermemin sebebi ise sistemin tamamen verimli çalışmasından kaynaklıdır onunda yani PSU'nuz ne kadar verimli çalışırsa gereksiz elektrik sarfiyatı bir o kadar düşecektir bu da PSU'nuzu gereksiz yüklerde ısınmasını önleyecektir hem güç tasarrufu hem de uzun ömürlü kullanım sağlayacaktır .Çok teşekkürler pek anlamadığımdan soruyorum PSU'nun anakart, işlemci veya ekran kartına hasar verme ihtimaline karşılık mı performanstan dolayı mı Gold sertifikalı
Anladım teşekkürlerKısıtlama yediğim için şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın , PSU'nun kaliteli olmasını önermem sisteminiz ani voltaj ya da akımlardan korumak amaçlı . Olmaz değil her şey olabilir fakat bu oran minimuma düşecektir sebebi ise bu ürünler sertifikalı ve lisanslıdır laboratuvarlarda deneyler yapılarak test ediliyor ona göre üretim bandına çıkarılıyor. Gold önermemin sebebi ise sistemin tamamen verimli çalışmasından kaynaklıdır onunda yani PSU'nuz ne kadar verimli çalışırsa gereksiz elektrik sarfiyatı bir o kadar düşecektir bu da PSU'nuzu gereksiz yüklerde ısınmasını önleyecektir hem güç tasarrufu hem de uzun ömürlü kullanım sağlayacaktır .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.