RTX 4070 Ti sisteme kasa önerisi

Kartaltips

Decapat
Daha fazla  
Hocam sisteminiz şu anda hazır mı yoksa sipariş mi edeceksiniz? Kasa önerisi yazıp ekran kartını 4080 yapsam nasıl olur demeniz biraz absürte kaçmış.

Hocam sisteminiz şu anda hazır mı yoksa sipariş mi edeceksiniz? Kasa önerisi yazıp ekran kartını 4080 yapsam nasıl olur demeniz biraz absürte kaçmış.

Sipariş edeceğim reisim. Ama 4080 çok pahalı %10'luk performans için 12 bin fazla vermek saçma geliyor. Kasa önerisi ya da kasa şunları alırsan daha iyi olur dediğiniz var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar.
İşlemci: 7800x3D.
Anakart: Kararsızım.
Ekran kartı: Galax 4070 Ti.
SSD M.2: Kioxia 1TB 7.3K okuma 6.4K yazma.
RAM: Lexar 16x2 6400MHz CL32.
PSU: MSI MAG A750GL gen5.
Kasa: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-rgb-7x120mm-fan-gaming-fiyati,421661998.html

Anakartı bunu alıp ekran kartını 4080 yapsam nasıl olur?
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX.
Sizin önerileniz nedir?
Hiçbir parça elinde yoksa toplam bütçe nedir? Elinde şuan parça varsa onları belirt. Sonra tüm bütçeyi söyle.

Bütçem 65bin geçmeyecek şekilde üstünü zorlarım.

(Hava soğutma)

Sıvı yerine hava soğutma öneririm. Performansı En kral sıvı soğutmayla yarışıyor. 66k civarı yapıyor.

Son düzenleme:

Sıvı yerine hava soğutma öneririm. Performansı en kral sıvı soğutmayla yarışıyor. 66k civarı yapıyor.

Abi çok teşekkür ederim ben aynı paraya 4070 Ti toplamıştım ama seninkiler daha mantıklı

Abi çok teşekkür ederim ben aynı paraya 4070 Ti toplamıştım ama seninkiler daha mantıklı
Rica ederim. Linkini attığım hava soğutmanın videolarını inceleyebilirsin çok kalitelidir. Bayağı büyük ama. Attığım kasaya sığacak ama ölçülere bakılırsa.

Dostum biraz araştırdım sanırım sığmıyormuş.

Burdan baktım burda sığıyor gözüküyor.

Sığmadı diyen kullanıcılar da olmuş.

Bence 1mm falan kalıyordur ama risk işte.

İstersen 5000tl soğutucu önerisi diye konu aç işlemcini belirt.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı