RTX 4070 Ti Super 12v güç girişi yanma riski hangi modelde yok?

oggz1

Centipat
Merhaba,

RTX 4070 Ti super almayı planlıyordum. MSI Gaming X Slim modelini. Fakat bir haber gördüm. Bazı super ekran kartlarındaki 12v güç girişi yenilenmiş hali değilmiş. Eski halini kullanıyorlarmış. Sanırım tam girmediği için bunlarda da yanma riski varmış. Super ekran kartlarının bazısında da bu risk devam ediyormuş. Bu sebeple almaktan vazgeçtim gibi. Hangi super modellerdeki 12v güç girişi eskidir belli mi bu? Bilgisi olan var mı? Eğer yenilenmiş olanını bulabilirsem o kartı alabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

Dün TUF 4070 Ti super siparişi verdim, daha az önce bir videoda konuşulduğunu duydum. Satın aldığım satıcıya sordum, henüz cevap alamadım ama bildiğini de sanmam. Artık elime ulaşacınca bakacağım.
Şimdilik hangi modellerde olup olmadığını bilmek zor ama kamuoyu tepkisi olursa sadece güncel güç girişli modeller satılmaya başlar.

Vallahi hocam ben Galax modelini aldım taktım 1 haftadır kullanıyorum sorun yok şu anlık inşallah sorun olmaz.

Şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah sorunsuz güzel bir şekilde kullanırsın. Ben bu firmaları anlamıyorum. Bir şey sıkıntılıysa neden bunu inatla devam ettirirler garip. Satıcıdan bilgi gelirse veya eline ulaştığında sokette bir problem olup olmadığını buraya yazabilir misin hocam rica etsem?

Vallahi hocam ben Galax modelini aldım taktım 1 haftadır kullanıyorum sorun yok şu anlık inşallah sorun olmaz.
Anladım hocam hayırlı olsun. Peki kartın performansı nasıl hocam? Sanırım 2k monitör kullanıyorsun. Bilindik, en çok testleri yapılan oyunlarda deneyebildiniz mi? Cyberpunk 2077, RDR 2, The Last of Us Part 2 vs. gibi oyunlarda, veya farketmez hangi oyunda denediyseniz fps değerleri nasıl? Rtx 2070'ten geçmeyi düşünüyorum kıyaslama açısından sordum

Hocam hayırlı olsun. Güç girişine baktınız mı? Eski tip girişte H+, yenilerde H++ işaretleri olması lazım.

Teşekkür ederim hocam. Satıcı TUF modellerde sorun olmadığını söyledi ama dediğim gibi konu hakkında bilgisi olduğunu sanmıyorum. Bakalım bu gün elime geçecek, direkt onu kontrol edip buraya fotoğrafını da atarım.

Teşekkür ederim hocam dikkat etmedim taktım direk akşam kontrol ederim

Hocam DDR5'e sisteme yeni geçtim daha hikayeli oyunlarda daha denemedim Online oyunlarda denedim daha çok CoD, R6, CS2 vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…