RTX 4070 Ti Super 3D mark testleri yayımlandı

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
RTX 4070 Ti Super, RTX 4070 Ti'dan ortalama %8 daha performanslı gelecek ve tabii ki 16 GB VRAM avantajını da elinde tutacak.
Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde sırf Super etiketi var diye 7-8 bin TL daha pahalıdan satılır bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@kino o kadar çok kart sattı ki ve alacak kitlesi o kadar var ki böyle bir şey yapması şaşırtmadı.

@kino o kadar çok kart sattı ki ve alacak kitlesi o kadar var ki böyle bir şey yapması şaşırtmadı.

RTX 5070 çıktığında 4070 Ti Super'in altında kalmasın diye biraz kırpmışlar onu. Büyük ihtimalle 5070 çıktığında 4070 Ti Super ile 4080 arasında bir yere oturacak performansla gelir.

Sırf VRAM için overclocklu 4070 Ti almak bana pek mantıklı gelmiyor şu anda açıkçası. Elimdeki kart idare ediyorsa beklerim 5000 serisini.

Sırf VRAM için overclocklu 4070 Ti almak bana pek mantıklı gelmiyor şu anda açıkçası. Elimdeki kart idare ediyorsa beklerim 5000 serisini.
Elinizdekini satıp yenisini almak mı mantıklı gelmiyor hocam yoksa direkt mi almak mantıksız? Lansmanı bekliyorum da fikirleriniz önemli benim için.

Elinizdekini satıp yenisini almak mı mantıklı gelmiyor hocam yoksa direkt mi almak mantıksız? Lansmanı bekliyorum da fikirleriniz önemli benim için.

Kart güzel, lansmanda alınır ama ben performans farkı olarak en az %12 beklerdim. NVIDIA fazladan 4 GB VRAM verince kas gücü farkını biraz düşük tutmuş.

Beklentimin altında kaldı kart, yalnızca VRAM'in ekmeğini yesin diye sürülmüş piyasaya. RTX 4080'e yaklaşamıyor bile.
Şahsen ben zaten 4080'e yaklaşamayacağını tahmin etmiştim. NVIDIA işte. Bence VRAM artışı olması bile NVIDIA'dan beklemediğim bir hareketti. Adam 3060'a 12 GB koymuş 4060'a 8 GB koymuş, millet'de haliyle sürekli soruyor hangisi hangisi diye. Bıktı artık herkese 4060'ın güzelliklerini saymaktan. İşin trajikomik yanı adam bana inanmıyor ''E o zaman bu Kart madem daha güçlü neden daha az VRAM'e sahip?'' diyor. Cimri NVIDIA.

Sadece 4080 SUPER'i sevdim. Daha güçlü olmasına rağmen daha ucuz. Tabii bizim ülkede durum nasıl olur orası muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…