RTX 4070 Ti Super alınır mı yoksa 5070, 5070 Ti beklemek mi lazım?

Burası Türkiye burada bekleyen kaybeder. 5070'i ocak sonunda çıkaracakları belli değil ki. Belki 4000 serisinde olduğu gibi tepe modellerden 4 ay sonra piyasaya çıkacak. Önce 4080 çıktı ondan 4 ay sonra 4070 çıkmıştı.

5000 serisinin ilk çıkacak kartlarının VRAM'ları yine 8 GB olacak deniliyor, eee ne anladım o işten. Şimdi ki oyunlara 8 GB VRAM yeter mi Allah için?
@Eriksen @BeyazAslan @Shinsoo
Düşünceleriniz nelerdir?

Kas gücü olarak getireceği farkı görmek isterim ben. Bellek konusunda oyunlar optimize si de önemli.

Yukarıda yazdığım gibi 4070 Ti Super almak yerine 5070, 5070 Ti beklemek mantıklı olur mu sizce?

Bekleme derim istediğin gibi bir fiyat aralı olmayacak tahmini 1500 dolar üstü bir fiyatla gelecek fakat Türkiye'de vergilerin olması ile bu durum daha fazla artacak her kes biliyor ben beklemeyip RTX 4080 Super aldım sana kalmış bir durum.

Bekleme derim istediğin gibi bir fiyat aralı olmayacak tahmini 1500 dolar üstü bir fiyatla gelecek fakat Türkiye'de vergilerin olması ile bu durum daha fazla artacak her kes biliyor ben beklemeyip RTX 4080 Super aldım sana kalmış bir durum.
2k ultra ayarlarda,
4070 ti super mı alınır 4080 mi ?
işlemcim i5 12400f.
darboğaz yapar mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı