RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Galax çok bilindik bir markamı bilemiyorum ama öyle diyorsanız alınabilir.
Pahalı bence.

Galax Super Ex 32 bin TL daha alınası duruyor.

AMD tarafında 30 bin civarına 7900XT satılıyor bana pahalı geldi.
O kadar pahalı RTX 4070 TI SUPER'e gerek var mı bilmiyorum. Geçen gün Galax RTX 4070 TI SUPER'i 34000 TL civarına peşin fiyatına 9 taksit Hepsiburada'dan aldım. Oyunlarda maksimum 63 derecede çalışıyor.

O kadar pahalı RTX 4070 TI SUPER'e gerek var mı bilmiyorum. Geçen gün Galax RTX 4070 TI SUPER'i 34000 TL civarına peşin fiyatına 9 taksit Hepsiburada'dan aldım. Oyunlarda maksimum 63 derecede çalışıyor.
Kesinlikle.

Bana göre en iyi 3 Nvidia üreticilerinden olan Palit'in Jetstream veya Gamerock modelleri de 33.500 TL civarına 2.500 TL fazladan Asus a verilmez bence.

Galax çok bilindik bir markamı bilemiyorum ama öyle diyorsanız alınabilir.
Evet bilindik markadır.

Ekran kartında o bütçelerde satılan bütün markalar az çok birbirine yakın burada bütçeye uyan, soğutması da tatmin eden ne ise onu almak lazım.

Asus 36 bine fazla gerek yok o kadar çıkmaya. Palit-Zotac-Galax alternatif çok o bütçede

Bu kartı almanız çok daha mantıklı olur. SG, EX Gamer'dan daha iyi.

BF 2042 2K çözünürlük, DLSS Quality seçili, birçok ayar high bazıları ultrada, son 20 dakika 2K çözünürlük yüksek kalitede kayıt alırken 145-165 FPS alıyorum (maksimum kare hızı sınırlamasını açıp maksimum 165 FPS seçtim):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu Yotube'a atmadan önce Handbrake ile 4K'ya upsace edip attım.

Bu kartı almanız çok daha mantıklı olur. SG, EX Gamer'dan daha iyi.
Ben Ex Gamer'ın V2'sini aldım. Kendimce V2 çıkmışsa kartın bir şeyleri düzeltmişlerdir dedim. Meğer fark fanların RGB oluşu ve fanın incelmesi vs. ile 2 slot kalınlığında yer kaplıyormuş. Bu inceliği ile oyunlarda sessiz ve maksimum 63 derece gerçekten iyi bir şey. SG versiyonu daha iyi modeldi ama kasam Montech King 95 Pro ve aldığım model'i de anakartın ARGB yuvasına bağlayarak kasadaki tüm ARGB ürünler senkron çalışmasını istedim.

Son düzenleme:
Bu ekran kartı hakkında bir yorumunuz var mı acaba?

ASUS TUF serisi soğutma konusunda gayet başarılı bir model. Malzeme kaliteside gayet üst seviyede. Galax Palit vb. ile ASUS karşılaştırmak mantıklı değil. Malzeme kaliteleri arasında dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı