RTX 4070 Ti Super alınır mı?

ASUS TUF serisi soğutma konusunda gayet başarılı bir model. Malzeme kaliteside gayet üst seviyede. Galax Palit vb. ile ASUS karşılaştırmak mantıklı değil. Malzeme kaliteleri arasında dağlar kadar fark var.
Galax SG dediğimiz model bazı noktalarda TUF'tan daha iyi. Ayrıca Asus ekran kartları Coil Whine sorunuyla biliniyor. Diğer kartlardan çok daha fazla çıkıyor.

Fıyatlar yakın olsa asus derdım cunku malzeme kalıtesı daha saglam ama 1/3 lük fiyat farkına degecek kadar bır fark oldugunu düşünmüyorum. Ben olsam 32bın lıralık olan galaxı alırdım.

Haklısınız hocam Galax'ın ürünleri ASUS'tan kaliteli.
Sorun o değil burada hocam genel olarak Galax Asus dan daha iyidir olayı değil bu. Galax'ın orta-üst modelinin fiyatı 32 bin TL, Palit'in üst modeli Gamerock 33 bin 500 TL.

Bu bütçelere zaten iyi Nvidia üreticileri olan kaliteli firmalar varken neden gidip sırf Asus diye 36 bin TL versin olay burada bitiyor.

Gamerock Palit'in Gamepro ile beraber en üst modeli hem de daha uyguna o zaman gidip Palit veya benzer şekilde Galax önerilir.

Bu ekran kartı hakkında bir yorumunuz var mı acaba?
hocam galax markası gayet iyidir galax 4070ts almanızı öneririm

Ben aldım memnunum dostum, gayet güçlü bir kart. Günümüz oyunları için 4k yeterli açıkcası, ama ileriye yönelik 2k bi kart. Zaten nvidia bu kartı çıkarırken 2k kartı olarak bildirmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı