4070 Super lansmanında olduğu gibi 17.00'de satışa çıkıp ilk 3-5 dk'da tükeneceğini varsayarsak, hazırlığınızı yapıp 29.999 TL'ye alabilen sayılı insanlardan olmayı deneyebilirsiniz. Yabancı kaynaklar 4070 TI Super stoklarının 4070 Super'den daha az olmasını bekliyor, o yüzden daha da zor olabilir lansman fiyatından yakalamak. Ben şansımı denerdim yine de.
4070Ti SUPER 860$ falan gibi olması lazım kdv dahil Amerika fiyatı. Buda 25-26 bin lira ediyor. Bizde niye minimum 30 bin liradan başlayacak onu anlamıyorum. İthalat ücreti depozitosu bilmem nesi deniyor ama bu kartlar Amerika ya yürüyerek mi geliyor. Bu adamların sattığı vergi dahil 860$ perakende fiyatı yani son kullanıcıya kar etmek amacıyla konuşmuş olan fiyat. 4070 SUPER de 651$ yani 19680 lira çıkıyor ama bizde 28-30 bin liraya görüyorum şu an en ucuz kaça satıldı bilmiyorum. Ticaret yapan biri varsa açıklayabilir mi?
Aslında 2 alternatifim var 33k larda MSİ Ventus, 37-38k MSİ Gaming x Trio çıkarsa Türkiye' den alabilirim. Daha yüksek fiyatlar olursa Mart ve Mayıs ayında da yurt dışına çıkacağım oradan gelirken getiririm diye düşünüyorum.