RTX 4070 Ti Super için monitör önerisi

Bütçe
14.000-16.000

HüseyinBerke

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 14.000 TL'ye kadar bütçem var (Amazon'daki taksit seçeneklerinden dolayı Amazon olmak şartıyla bütçemi 16.000'e kadar yükseltebilirim.). Genelde hikaye ağırlıklı oyunlar oynayacağım ve iş için de kullanacağım. Renklerin canlı gözükmesi ve gözlerimi yormaması benim için daha önemli çünkü zaten işimden dolayı 14 saat ekrana bakıyorum. Aşağıda belirlemiş olduğum 4 monitör var. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

LG UltraGear 27GR83Q-B monitör.
MSI Optix MAG274QRF 27"
ASUS VG27AQZ.
ASUS ROG STRIX XG27acs 27 inç.

Eğer canlı renkler ve geniş renk gamı sizin için en önemli kriterse, MSI Optix MAG274QRF en iyi seçim olabilir. Ancak genel olarak mükemmel bir denge arıyorsanız, ASUS ROG STRIX XG27aqm de güçlü bir seçenek.

MSI Optix MAG274QRF 27" al renkleride güzel verir performansıda güzel.

Ben kolay kolay VA panel bir monitör önermem. Samsung bu ön yargımi G6 modelinde kirdi. Bu fiyat aralığında çok üst düzey cihaz olmuş. Boyut olarak da bütçen yettiği için 32 inç olanı şiddetle öneriyorum. Aynı zamanda çalışacağın için çok daha verimli ve keyifli olacak. Boyut çözünürlük sorusuna şimdiden cevap vermek isterim, 2K 32 inc boyut için harika bir çözünürlük ve aynı zamanda sinir diyebiliriz. Bu ürüne mutlaka bak ve araştır.

ASUS ROG STRIX XG27aqm

Hocam dediğim gibi oyun ve iş için istiyorum. Mali müşavirim. Ondan dolayı gözümün çok yorulmaması da önemli. Arada sırada yayın da yapmayı düşünüyorum.

MSI Optix MAG274QRF 27" al renkleride güzel verir performansıda güzel.

Herhangi bir incelemesi var mı acaba?

VA Paneli çoğu kişi önermiyor hocam da herhangi bir incelemesi var mı?

Herhangi bir incelemesi var mı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki videoda incelemeler mevcut hocam MSI marka monitör kullanmadım ama ASUS ROG STRIX gerçekten kalitelidir deneyimleme fırsatım oldu. İncelemeleri izledikten sonra doğru bir karar verebilirsiniz.

Başta da dediğim gibi VA paneli bende önermiyordum. Her panelde olduğu gibi VA panelde de giriş orta ve üst seviyeler mevcut. Samsung bu modelde üst seviye bir panel kullanmış, renk gösterme kabiliyeti bulundurdugu teknolojilerle çoğu IPS panelden iyi, doğası gereği yüksek kontrast ile çok çok keyifli bir cihaz olmuş. Benim sahip olduğum LG monitörle kısa bir karşılaştırma videosu var. Bu LG sınıfının en iyi IPS panel lerinden biridir, nanocel dedikleri bir ara katman barındırıyor ve renkler inanılmaz güzel görünüyor. Buna rağmen videoda göreceksin g6'nin aşağı kalır yanı yok ve siyah başarısı göz dolduruyor.

İnceleme olarak da şu videoya bakabilirsin.

Hocam inanın kararsız kaldım. İkisinden birisini seçeceğim büyük ihtimalle. Aşağıdaki arkadaşın VA panel önerisi için ne dersiniz?

Hocam herhangi bir türkçe inceleme bulamadım. Diğer yabancı kaynakları incelemeye devam edeyim en iyisi

Evet aynen öyle yap. Bende son zamanlarda bu işin gurmelerinden öğrendim bu cihazı, biraz araştırınca gordumki harikulade bir cihaz. On yargıları yıkmak için dogru zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…