Çözüldü RTX 4070 Ti Super RDR2'de düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

SwindlerAngel2

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32gb
Ekran kartı
rtx4070ti super
Anakart
b650m-k
İşlemci
r5 7600
4070 Ti Super'im var fakat Ultra ayarlarda başlangıç bölümü 45 FPS'ye kadar düşüyor. 1440p DLSS kapalı internette videolarda insanların 1440p Ultra'da 130 FPS aldıkları yazıyor. Sistemimde bir sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DLSS bayağı FPS arttırıyor incelemelerde DLSS kapalıysa psunuzda 750W sa ekran kartı veya işlemci ısınıyor olabilir.

Ancak bana normal geldi FPS değerleri hiç 4070TISUp kullanmadım o yüzden bilmiyorum.

Adamın ayarlarına baktımda MSAA'yı kapalı yapmış o yüzdenmiş ben 8X yapmıştım o kadar FPS düşürmesini beklemiyordum.
4070 Ti Super'im var fakat Ultra ayarlarda başlangıç bölümü 45 FPS'ye kadar düşüyor. 1440p DLSS kapalı internette videolarda insanların 1440p Ultra'da 130 FPS aldıkları yazıyor. Sistemimde bir sorun mu var?

DLSS bayağı FPS arttırıyor incelemelerde DLSS kapalıysa psunuzda 750W'sa ekran kartı veya işlemci ısınıyor olabilir.

DLSS bayağı FPS arttırıyor incelemelerde DLSS kapalıysa psunuzda 750W sa ekran kartı veya işlemci ısınıyor olabilir.

Ancak bana normal geldi FPS değerleri hiç 4070 Ti S Up kullanmadım o yüzden bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendi aldığımız sistem hiç bir zaman onlarla aynı çıkmıyor maalesef.

Ancak bana normal geldi FPS değerleri hiç 4070TISUp kullanmadım o yüzden bilmiyorum.

Adamın ayarlarına baktımda MSAA'yı kapalı yapmış o yüzdenmiş ben 8X yapmıştım o kadar FPS düşürmesini beklemiyordum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı