RTX 4070 Ti Super Ryzen 7 7800x3D alınır mı?

Mireman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 70 bin TL bütçem bulunuyor maksimum. Hazır sistem almak istiyorum. Bu sistem nasıl alınır mı? Ekran kartından dolayı emin olmadım ısınma problemi olduğunu söylüyorlar. Antalya'da yaşıyorum burada havalar cidden çok sıcak. Bir de almayıp 5070'i beklemem mantıklı olur mu? Kampanyayı çok da kaçırmak istemiyorum bir yandan.

İnternetten incelemelerine ve testlerine bakabilirsin. 2 fanlı yerine 3 fanlı bir kart almanı öneririm. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam MSI 4000 serisinde biraz sıkıntılıydı.

İnternetten incelemelerine ve testlerine bakabilirsin. 2 fanlı yerine 3 fanlı bir kart almanı öneririm. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam MSI 4000 serisinde biraz sıkıntılıydı.
Bende öyle okudum. Ancak düzeltildiğini söylüyorlar bu yüzden sormak istemiştim.

Buna kampanya pek de denilemez. Bu kadar para veriliyorsa en azından işlemci ve bazı pahalı olan donanımlar düşürülerek 4K bir monitör de alınabilir, tabii ki böyle bir seçenek bu sitede bence bulunmuyor. Ram CL değeri 36 ve Ryzen işlemcileri için 28-30 CL 6000 -6400 MHz olması en iyi performans noktasına denk geliyor. Ekran kartı 2 fanlı model fiyatına göre bence çok çok kötü. M2 SSD'de bildiğim kadarıyla Dram teknolojisi yok, bu kasa modelinden daha iyi soğutan çok daha iyi modeller var ve o fiyata o kasa alınmaz. Anakart çöp, şurada 5000 serisi çıkacak ve Anakart da PCIe 5.0 desteği yok, madem bu teknoloji yoksa o zaman o Anakart VRM sıcaklığı çok da düşük olmalı ama o parça da önerilen parçalar arasında yer almıyordu bildiğim kadarıyla. Ben yeni serinin beklenmesi tarafındayım. Ne kadar pahalı olursa olsun bu kadar rezalet seviyede pahalı olacağını düşünmüyorum. Gerekirse daha iyi parçalar konularak 70000 TL'den toplama bile daha iyi bir iş çıkarılabilir.

Son düzenleme:
Harbi yıl 2025 o kart alınmaz 285 watt tdpsi var küçücük kart onu soğutamaz alt tarafı metal bakır koyacaksın 1500 liralık hava soğutucularda bile daha fazla soğutucu var utanmıyolar mı bunu çıkarmaya.

Arkadaşlar çok iyi, çok güzel konuşuyorsunuz 5000 serisi çıkacak ama şu yok falan diye. Ama ben dediklerinizi anlamıyorum o kadar bilgim yok. Çözüm öneriniz ne sistem önerir misiniz? Kendim toplamak istemiyorum, hazır sistem önerin lütfen. Ayrıca bilmediğim markaların da ekran kartlarını veya parçalarını almak istemiyorum. Bu kriterlerde hazır sistem öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…