Sürücü olmadan DLSS açılıyor mu ayrıca Experience'ı indir bende yeni sürücü geldikten 1 hafta güncellemessem performansım düşüyor aşırı önemli bir şey.
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, Extended Heatsink, M.2 Shield Frozr, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN, USB 3.2 Gen 2
www.msi.com
Sıvı soğutmanın baktığı yönü kontrol edin. Doğrusunu örnek olarak bırakıyorum.
Bende de aynı sorun var 4070 Ti Super R5 7600 + sıvı soğutma ile sıcaklık sorunu olmamasına rağmen Valorant'ta 250 AVG FPS ile oynuyorum sabah girdiğimde 800leri gördüm çıktım 2 saat sonra tekrar girdim yine 250AVG vermeye başladı anlam veremediğim şeyler, BIOS güncelleyeceğim dönüş yaparım düzelirse.
Bende de aynı sorun var 4070 Ti Super R5 7600 + sıvı soğutma ile sıcaklık sorunu olmamasına rağmen Valorant'ta 250 AVG FPS ile oynuyorum sabah girdiğimde 800leri gördüm çıktım 2 saat sonra tekrar girdim yine 250AVG vermeye başladı anlam veremediğim şeyler, BIOS güncelleyeceğim dönüş yaparım düzelirse.
parçalarda herhangi bir sıkıntı olmadığına emin misin ben daha kontrol ettirmeye gitmedim psu ya da ramlerde ufak sorunlar olabileceği kanaatindeyim