Merhaba dostlarım,
Şu an kullandığım sistem parçalarım şu şekildedir;
Kasa - Dark Guardian case.
Anakart - MSI B450A Pro Max.
İşlemci - Ryzen 5 5600X.
RAM - Corsair vengarance 4x8 3600 MHz.
SSD - Samsung EVO 870 500 GB.
M.2 SSD - Kingston Fury Renegade 1 TB 7000/7000
PSU- Corsair C750.
MSI RTX 3070 2X Ventus ekran kartı.
Yukarıdaki yazdığım parçalardan ekran kartımı Galax 4070 Ti Super sg olarak güncelledim.
Şimdi sizlere sorum şudur dostlarım;
DDR5 sistem yükseltmesi mi yapmalıyım yoksa 1-2 parça değiştirip yoluma devam mı etmeliyim?
Benim kendi yorumum şöyle;
Ana kartım yetersiz,
İşlemcim yeterli ama yükseltmem daha iyi olacaktır.
Anakartımı güncellersem RAM'larimi de DDR5 yapmam gerekecek.
Bütçem 15.000-18.000 TL arasıdır.
Biostar B650MP-E Pro AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Patriot Viper Venom 32 GB 6000 MT PVV532G600C30K detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Dostum açıkçası yaşım ve işim gereği eskisi gibi oyun oynama iştahım yoktu. Geçen gün oynadığım bir oyunda takılmalar görünce hırs yaptım ondan dolayı değişim yapıyorum. Hiç 2K ve 4K oyun deneyiminde bulunmadım. 2K gerekiyorsa 2K oynarız ama bütçem sınırlı. En fazla 15.000 TL verebilirim. Bu bütçede sanırım 2K için yetersiz kalır.
Biostar B650MP-E Pro AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Patriot Viper Venom 32 GB 6000 MT PVV532G600C30K detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Dostum açıkçası yaşım ve işim gereği eskisi gibi oyun oynama iştahım yoktu. Geçen gün oynadığım bir oyunda takılmalar görünce hırs yaptım ondan dolayı değişim yapıyorum. Hiç 2K ve 4K oyun deneyiminde bulunmadım. 2K gerekiyorsa 2K oynarız ama bütçem sınırlı. En fazla 15.000 TL verebilirim. Bu bütçede sanırım 2K için yetersiz kalır.