RTX 4070 Ti Super sistem toplama önerisi

AlwaysTierS

Zeptopat
Daha fazla  
gaminggen.PNG

vatan.PNG

vatan 240.PNG

gamegaraj.PNG

Arkadaşlar merhaba 4070 Ti Super bir masaüstü dizmek istiyorum. Genel olarak çoğu siteye baktım ve uygun fiyatlara göre bulduğum 3 siteden kendime göre ekstra şeyler ekleyerek bu 3 görüntüyü çıkardım. Siz de bakıp bu 3 sistemden hangisinin daha iyi bir kalite, uyum ve fiyat/performans olarak benim seçimime yardımcı olursanız sevinirim. Not: Soğutucu tercihlerim farklılaştırılabilir ama öbür bileşenlere bakıp değiştirilecek şeyleri önerirseniz daha mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2347287

Eki Görüntüle 2347289

Eki Görüntüle 2347299

Eki Görüntüle 2347288

Arkadaşlar merhaba 4070 Ti Super bir masaüstü dizmek istiyorum. Genel olarak çoğu siteye baktım ve uygun fiyatlara göre bulduğum 3 siteden kendime göre ekstra şeyler ekleyerek bu 3 görüntüyü çıkardım. Siz de bakıp bu 3 sistemden hangisinin daha iyi bir kalite, uyum ve fiyat/performans olarak benim seçimime yardımcı olursanız sevinirim. Not: Soğutucu tercihlerim farklılaştırılabilir ama öbür bileşenlere bakıp değiştirilecek şeyleri önerirseniz daha mutlu olurum.

Herhangi bir sistem önermeyeceğim fakat Palit-Galax yerine Zotac tercih ederdim.

Zotac'lı sistem gereksiz pahalı. En ucuzu tercih ederdim. Palittte yeterli. Ama Galax bu ikisisin arasında kaliteye sahip diyorlar bazı kullanıcılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı