2 saat önce Amazon'dan sipariş ettim.
Anında kargoya verilmiş ve iptal edilmiyor.
Şansızlık.
Öncelikle şu ana kadar bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Buna benzer sistem dizmek isteyenler için.
Sistemin son hali şu şekilde:
Ekran kartı:
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.
İşlemci:
Anakart:
SSD:
RAM:
DDR5 ile sisteminizin sınırlarını daha önce hiç olmadığı kadar zorlayın, daha hızlı frekansların, yüksek kapasitelerin ve iyi performansın kilidini açın.
Sıvı soğutucu:
Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 420 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada eşi benzeri bulunmayan soğutucu...
PSU:
Kasa:
Dikkat:
1000 TL daha ucuza aynı model RAM var ama ürün Amazon Almanya'dan geliyor. Gümrükte kalma tehlikesi var. 150 euro yu geçtiğinden dolayı.
Destek ekibi bana böyle söyledi.
Öncelikle hayırlı bayramlar.
Ekran kartını ve RAM'i farklı aldım herhangi bir problem olmaz değil mi?
Ekran kartı:
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAM:
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO DDR5 RAM mi yoksa G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL30 RAM mi daha iyi?
Siz olsanız hangi RAM'i seçerdiniz?
Ekran kartını 3 yıl garantili ve ASUS olduğundan dolayı tercih ettim.