Bence 360Hz al bak keyfine kafana bu kadar takma teknoloji bu dostum.
5600'ün o FPS'leri almasına aklım yatmıyor. 7500F ile 400 500 arası oynuyorum nasıl alıyor o FPS'leri?
ben valorant oynamıyorum ama AMD ışlemci sayesinde rahay 500ü görurümSen kaç FPS alıyorsun 7600 ve 4070 ile
Hocam x3d de çok iyi değil 7700x ile aynı fps valorantta belki yüzde 5 fazladırHazır sistem aldığım için 14700 aldım yoksa 7800x3d istiyordum ben de neyse sağlık olsun 360hz alıcaz o zaman
Peki 500hz alsam 450 460fps de takılsa bir sıkıntı olur mu?
Bana da fake geldi genelde 5600ler 350 300 fps alıyor5600 ün o fpsleri almasına aklım yatmıyor. 7500f ile 400 500 arası oynuyorum nasıl alıyor o fpsleri?
Herhalde poligonda düz duvara bakarken değer söyleniyor anlayamadım gittiHocam x3d de çok iyi değil 7700x ile aynı fps valorantta belki yüzde 5 fazladır
Bana da fake geldi genelde 5600ler 350 300 fps alıyor
Hocam X3D de çok iyi değil 7700X ile aynı FPS Valorant'ta belki yüzde 5 fazladır.
Bana da fake geldi genelde 5600'ler 350 300 FPS alıyor
Kaç fps oynuyosun 5600 ile ?%5 fark olsa X3D denilen yapı tasarlanmadan rafa kaldırılırdı.
X3D'nin önbellek harcayan oyunlarda standart modele göre etkisi %30'dan fazla.
Benim PC Valorant'ta 5600 ile 300-350 FPS verse yakarım bilgisayarı.
Arka planda Discord'dan VirusTotal'e, Google arka plandan LightShot'a kadar envai çeşit program açık bırakanlar 7600 ile benden düşük FPS alabilir.
Bana bu FPS'leri kazandıran en önemli şeylerden birisi bu konu oldu.
Ayrıca pearless asasin ile işlemcinin ciğerlerini sömürüyorum, golden bir Ryzen 5600'i ince BIOS ayarları ile kullanıyorum ve stok 5600X'den ciddi manada daha performanslı.Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri
Öncelikle modlu ISO'ların tehlikeli olabileceğini zaten hepimiz biliyoruz. Lütfen bu konuya ''Modlu ISO kullanmayın...'' gibi ifadeler yazmayın. İncelediğim ISO'ların hepsi büyük topluluklar tarafından kullanılıyor ve hiçbir sıkıntıları bulunmamaktadır. Ancak unutmayın risk her zaman vardır...www.technopat.net
Kaç FPS oynuyosun 5600 ile?
O nasıl 5600müş hocam bize de yolla kullanalımMapten mape değişiyor 400 altı görmedim genel olarak. Bir ara kamera ile test videosu çekeceğim.
Evet ISO olayı etkili olabilir beğendim%5 fark olsa X3D denilen yapı tasarlanmadan rafa kaldırılırdı.
X3D'nin önbellek harcayan oyunlarda standart modele göre etkisi %30'dan fazla.
Benim PC Valorant'ta 5600 ile 300-350 FPS verse yakarım bilgisayarı.
Arka planda Discord'dan VirusTotal'e, Google arka plandan LightShot'a kadar envai çeşit program açık bırakanlar 7600 ile benden düşük FPS alabilir.
Bana bu FPS'leri kazandıran en önemli şeylerden birisi bu konu oldu.
Ayrıca pearless asasin ile işlemcinin ciğerlerini sömürüyorum, golden bir Ryzen 5600'i ince BIOS ayarları ile kullanıyorum ve stok 5600X'den ciddi manada daha performanslı.Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri
Öncelikle modlu ISO'ların tehlikeli olabileceğini zaten hepimiz biliyoruz. Lütfen bu konuya ''Modlu ISO kullanmayın...'' gibi ifadeler yazmayın. İncelediğim ISO'ların hepsi büyük topluluklar tarafından kullanılıyor ve hiçbir sıkıntıları bulunmamaktadır. Ancak unutmayın risk her zaman vardır...www.technopat.net
Mapten mape değişiyor 400 altı görmedim genel olarak. Bir ara kamera ile test videosu çekeceğim.