C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 RAM 32 Ekran kartı Galax RTX 4070 Ti Super Anakart ASUS Prime B650M İşlemci AMD Ryzen7 7800x3D Full ayarlarda oynuyorum. Normalde çok akıcı ama bugün 10 saniyeliğine kastı.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Bir kere olduysa bir önemi yok. Artı 0 Eksi
A animeliturta Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 eğer işlemci mb si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bi ekrankartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir Artı 0 Eksi
eğer işlemci mb si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bi ekrankartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir
KS KS C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 DeviantConnor dedi: Bir kere olduysa bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim. Yeni aldığım pcde max verim alamamak can sıkıcı bir his. Artı 0 Eksi
DeviantConnor dedi: Bir kere olduysa bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim. Yeni aldığım pcde max verim alamamak can sıkıcı bir his.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 animeliturta dedi: Eğer işlemci MB'si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bir ekran kartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu. Artı 0 Eksi
animeliturta dedi: Eğer işlemci MB'si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bir ekran kartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu.
KS KS C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 animeliturta dedi: eğer işlemci mb si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bi ekrankartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core 4.20 GHz DeviantConnor dedi: Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu. Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta. Artı 0 Eksi
animeliturta dedi: eğer işlemci mb si düşükse normaldir çünkü ne kadar iyi bi ekrankartı olursa olsun işlemciye göre performansını gösterir buna da darboğaz olma denir Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core 4.20 GHz DeviantConnor dedi: Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu. Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 cenvais dedi: Sebebini merak ettim. Yeni aldığım PC'de Max verim alamamak can sıkıcı bir his. Genişletmek için tıkla... Sık sık mı oluyor? cenvais dedi: Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta. Genişletmek için tıkla... Bir kere olup daha olmadıysa takılmayın zaten. Artı 0 Eksi
cenvais dedi: Sebebini merak ettim. Yeni aldığım PC'de Max verim alamamak can sıkıcı bir his. Genişletmek için tıkla... Sık sık mı oluyor? cenvais dedi: Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta. Genişletmek için tıkla... Bir kere olup daha olmadıysa takılmayın zaten.
KS KS C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 DeviantConnor dedi: Sık sık mı oluyor? Bir kere olup daha olmadıysa takılmayın zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece bir kere oldu evet. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
DeviantConnor dedi: Sık sık mı oluyor? Bir kere olup daha olmadıysa takılmayın zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece bir kere oldu evet. Teşekkürler.
A animeliturta Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #9 DeviantConnor dedi: Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu. Genişletmek için tıkla... işlemciyi görmemiştim başlığı soru olarak almışım kb bencede olmaz cenvais dedi: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core 4.20 GHz Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta. Genişletmek için tıkla... normaldri o ya devamlı olmadığı sürece Artı 0 Eksi
DeviantConnor dedi: Darboğaz olacak bir sistem değil ki bu. Genişletmek için tıkla... işlemciyi görmemiştim başlığı soru olarak almışım kb bencede olmaz cenvais dedi: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core 4.20 GHz Oyundan kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüm başta. Genişletmek için tıkla... normaldri o ya devamlı olmadığı sürece