RTX 4070 Ti Super sisteme işlemci önerisi

omerckr

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim şöyle, şu an için monitörüm darboğaz yapıyor onu çözdüm. 4K olacak 1 kaç güne ama monitörü darboğaz testi yaptığımda işlemcim yetersiz kalıyor. %16.9'lük bir darboğaz alıyorum sizce bu normal mi? İşlemcim Ryzen 7 5700x3D, ekran kartım 4070 Ti Super, RAM 32 GB, anakart X570-A Pro MSI anakarta sahibim. AM4 socket giriş için bana önerebileceğiniz işlemci var mı?

Darboğaz testi? AM4 sokette 5800X3D'nin ensesinde olan bir işlemci ve 4K'ya çıktığınızda artık konu işlemciden çok ekran kartına kalır. Ayrıca mevcut sokette yapabileceğiniz makul bir yükseltme bulunmuyor.

O ekran kartı 5700X3D ile darboğaz yapmaz. 4K'da hiç yapmaz.

Darboğaz sitelerini diyorsan onlar palavra hepsi. Hiçbiri doğru bilgi göstermiyor.

İfadeler: G2D

4K'da o işlemci 4090'ı bile rahat besler.

Ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağ olun beni bir tık daha masraftan kurtardınız sistemde darboğaz olacak mı olmayacak mı sürekli bir endişe içerisindeydim verdiğiniz bilgiler beni rahatlattı çok çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…