RTX 4070 Ti Super veya RTX 4080 Super sistem önerisi

allenguler

Kilopat
Uzun süredir bilgisayarı yenilemeyi düşünüyorum bir sürü konu gezdim fakat verilen linklerde vs. ürünler yok işlemci eksiği gibi sorunlar olduğu için toplam kaç para oluyor bilemiyorum, bir bayiye uğramadan önce de az çok kaç para tutuyor tahminini öğrenmek için buraya konu açma gereğinde bulundum. Bundan önceki bilgisayarımı toplayalı 4-5 sene oluyor o yüzden güncel olarak fazla bir bilgim yok fakat BO6 Warzone 240Hz 1080-2K+verecek ve 3,4 yıl götürecek bir sistem toplamak istedim benchmark testlerine bakıp bu GPU'larla 7800X3D veya 9800X3D işlemcilerinin en iyi pairler olduğunu gördüm. Diğer anakart RAM gibi parçalarda bir fikrim yok, anlayan birileri aşağı yukarı bir sistem toplayıp atabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Bence bu kadar az kalmışken 5000 serisini bekleyin.
fikrin için teşekkür ederim fakat, bu hafta içinde bilgisayarı alıp keyfini çıkarmak istiyorum yarın ne olacağı belli değil

düzenleme çıkmadığı için şunu bırakıyorum ULTIMA-4080SUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli eklenmelik bir şeyi var mı, veya tek tek toplamak mı daha mantıklı olur fiyatı üst değerde mi ? bilgili bir arkadaş onay verirse direk alacağım çünkü

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı