RTX 4070 Ti Super vs AMD RX 9070 XT

Bu bütçelerde kimse çökme problemleri yaşamak istemez evet fakat bu ikisi arasından da eski nesil kartı seçmek saçmalık. Ayrıca AMD 90xx serisinde çökme sorunlarını çözdü. 5070 Ti mı 9070XT mi dense kararı konu sahibine bırakırdım fakat eski nesil kart 4070 Ti s ne olursa olsun.

9070 XT alın bence. AMD eski sorunları kalmadı. 9000 serisinde de zaten ciddi oranda düzeldi. Aynı sorunlar NVIDIA tarafında da mevcut.

Valla hocam bi tarafta 3090 olsa diğer tarafta amd nin en iyi ve yeni kartı olsa ben yine 3090 ı seçerdim. Sağlam AMD ekran kartı haterıyım.

Vallahi hocam bir tarafta 3090 olsa diğer tarafta AMD'nin en iyi ve yeni kartı olsa ben yine 3090'ı seçerdim. Sağlam AMD ekran kartı haterıyım.

Doğru olanı yapıyorsunuz hocam devam edin lütfen.

40 bin TL bütçeye bir eski nesil 4000 serisi almanı önermem şahsen. RX 9070 XT güzel bir tercih olabilir lakin AMD tarafına pek sıcak değilim. Benim tercihim RTX 5070 Ti olurdu.

Bu nasıl hocam

40 bin TL bütçeye bir eski nesil 4000 serisi almanı önermem şahsen. RX 9070 XT güzel bir tercih olabilir lakin AMD tarafına pek sıcak değilim. Benim tercihim RTX 5070 Ti olurdu.

Böyle bi hazır sistem var

Hazır sistem almayın kendiniz toplayın. Arkadaşım uygun fiyata 4080s hazır sistem aldı son 6-7 aydır bilgisayar servise gidip geliyor sürekli. Kendiniz toplayın hem istediğiniz parçaları toplarsınız hem de kendinize daha çok güvenirsiniz başkasının toplamasındansa. Bu arada Galax 5070 Ti aslında alınır fakat internetten sıcaklık testlerine bakıp ona göre alın. 2 fan 5070 Ti'ı sağlıklı soğutur mu bilemedim Galax markası F/P bir marka sonuçta.

2 fanlı bir ekran kartı alıyorsanız kesinlikle akvaryum kasa kullanın. Sebebi ise şu, akvaryum kasalarda altta 3 fan yeri var. Buraya takacağınız fanlar ile direk ekran kartına serin hava üflersiniz. Tecrübe ile sabittir. Kendim 2 fanlı palit RTX4070S kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…