RTX 4070 Ti Super vs RTX 4080 vs RX 9070 XT

Günümüzde kaç kişi doğru dürüst RT kullanıyor ki 3080 kullanıyorum ben bile doğru düzgün RT açmıyorum. Açsa bile 9070XT fiyatı hem çok daha uygun ve kas gücü olarak daha güçlü FSR 4 de geldi bundan dolayı 9070 daha mantıklı olacaktır.

O dediğiniz çok eskide kaldı. Güncel olarak driverlarında problem bulunmamakta bizzat kendim NVIDIA'dan AMD'ye yeni geçiş yaptım, o yüzden öneriyorum.

Hocam iyi günler sisteminizi gördüm ve bende sizin ki gibi sistem alacağım birkaç sorum var da ilki darboğaz sorunu yaşıyor musunuz ikincisi ise 750W PSU yeterli geliyor mu?

Hocam iyi günler sisteminizi gördüm ve bende sizin ki gibi sistem alacağım birkaç sorum var da ilki darboğaz sorunu yaşıyor musunuz ikincisi ise 750W PSU yeterli geliyor mu?
Hocam bu işlemciyle darboğaz yaşanması imkansız 750W PSU büyük ihtimalle yeterli olacaktır ama çok sınırda gibi ben olsam biraz daha arttırırdım.

Yeni nesil oyunlar oynayarak yüksek yüke sokuyorum genelde ekran kartımı, birkaç aydır problem yaşamıyorum her halükarda yetiyor. AMD'nin kendi biçtiği değer 750W fakat siz gönlünüzün rahat etmesi için 850W bir PSU da alabilirsiniz. Darboğaz problemi de yaşamıyorum.

Yanıtınız için teşekkürler hocam iyi günler

Hocam bu işlemciyle darboğaz yaşanması imkansız 750W PSU büyük ihtimalle yeterli olacaktır ama çok sınırda gibi ben olsam biraz daha arttırırdım.

Hocam bende bu konularda çok bilgili olmadığım için öğrenmeye çalışıyordum çünkü şu ana kadar darboğaz olur diyende olmaz diyende çok büyük bir kesim vardı ama arkadaşa sordum ve olmadığını söylediğinde sonunda rahatladım tavsiyeniz için teşekkürler

O dediğiniz çok eskide kaldı. Güncel olarak driverlarında problem bulunmamakta bizzat kendim NVIDIA'dan AMD'ye yeni geçiş yaptım, o yüzden öneriyorum.
hocam konuyu hortlatmış gibi olucam ama ekran kartından memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…