Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.988 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #21 Yeni nesil NVIDIA almayacaksan 9070XT alıp geçebilirsin.
Aiden_Caldwell Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #22 Luvyan dedi: Yeni nesil NVIDIA almayacaksan 9070XT alıp geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... MuhammetRN dedi: NVIDIA daha fazla özellik koyuyor kartlarına paran varsa NVIDIA mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sırf kullanmıyacağım bir RT için ve DLSS4 icin o kadar fark ödemeye değmez bence hem FSR 4 de geldi ve mennunum.
Luvyan dedi: Yeni nesil NVIDIA almayacaksan 9070XT alıp geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... MuhammetRN dedi: NVIDIA daha fazla özellik koyuyor kartlarına paran varsa NVIDIA mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sırf kullanmıyacağım bir RT için ve DLSS4 icin o kadar fark ödemeye değmez bence hem FSR 4 de geldi ve mennunum.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.988 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #23 Aiden_Caldwell dedi: Sırf kullanmıyacağım bir RT için ve DLSS4 icin o kadar fark ödemeye değmez bence hem FSR 4 de geldi ve mennunum. Genişletmek için tıkla... Daha fazla özellik durumu zaten yok fiyat farkıda gereksiz fazla doğru tercih hayırli olsun.
Aiden_Caldwell dedi: Sırf kullanmıyacağım bir RT için ve DLSS4 icin o kadar fark ödemeye değmez bence hem FSR 4 de geldi ve mennunum. Genişletmek için tıkla... Daha fazla özellik durumu zaten yok fiyat farkıda gereksiz fazla doğru tercih hayırli olsun.